KASA Oynayanlar veya bilgisi olanlar bakabilir mi :)

OxyGeniux

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben arkadaşımla KASA mod pack'ini oynamak istiyorum fakat serveri kurunca modların yarısı gidiyor normal oynarken hiçbir sıkıntı yok ama server kurunca modların yarısı hatta nerdeyse gidiyor Not enough items'da gözükmüyor Item sub. kısmında mod sekmesinde felan hiçbir şekilde gözükmüyor. Bunun çözümünü bana söyleyebilcek bir arkadaşımız var mı eğer çözebilirsek bu sorunu yaklaşık bi 10-12 kişilik server açmayı düşünüyorum hemde beraber oynarız..

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben arkadaşımla KASA mod pack'ini oynamak istiyorum fakat serveri kurunca modların yarısı gidiyor normal oynarken hiçbir sıkıntı yok ama server kurunca modların yarısı hatta nerdeyse gidiyor Not enough items'da gözükmüyor Item sub. kısmında mod sekmesinde felan hiçbir şekilde gözükmüyor. Bunun çözümünü bana söyleyebilcek bir arkadaşımız var mı eğer çözebilirsek bu sorunu yaklaşık bi 10-12 kişilik server açmayı düşünüyorum hemde beraber oynarız..
Modlar server uyumlu diildir :)

Samsun Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zmn baska

Samsun Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.

Nikeman2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen server dosyası verildi
ayrıca bende o sorun yok bilmiyorum
benimki tıkır tıkır çalışıyor

Samsun Galaxy S3 Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.

OxyGeniux

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aynen server dosyası verildi
ayrıca bende o sorun yok bilmiyorum
benimki tıkır tıkır çalışıyor

Samsun Galaxy S3 Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.
Serveri nasıl kurduğunu anlatır mısın? Ben server dosyasını masaüstüne klasöre çıkartıp direk serveri başlatıyorum yanlış mı yapıyorum?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum Karakal bölümüne açarsan köfte abi de dahil bu mod paketiyle ilgili daha çok kişi sana yardım edebilir.