Minecraft PizzaSurvival Map [CakeDefense Tarzı Map]

SviDeLL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Kendi Yapımım Olan Minecraft PizzaSurvival Map'ı Sunuyorum VS. VS. ...
Her Neyse Map Cake Defense2 Tarzı Yani MobArena Gibidir ve Marketi Vardır Markette Silahlar,Zırhlar,İksirler,Köpek vb. Bulunmakta. Ancak CakeDefense'den Farklı Olarak Bunda Ne Kadar Yaratık İstediğinizi Aşağı Yukarı Ayarlayabiliyorsunuz. [Lever Sayesinde]
Marketin Devresini Görmek İstersiniz Belki Diye Marketten Bir Butonla Devrenin Üstüne Işınlanıyorsunuz.
RESİM: [Gözükmezse=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
]

RESİM2: [Gözükmezse=
]

Böyle Bir Sistemi Var Marketin.
Geri Kalanını Siz Görün :D
Link:

Düşüncelerinizi Bırakmayı Unutmayınız Lütfen :) Map 1.7.2 de Yapılmış ve Yapılırken Default [Orjinal] Texture'ler Kullanılmıştır!

NOT: Mapi Bitirdiğinizde [Bitmiyor Ama Sıkıldığınızda Ya da Bıraktığınızda] Mapi TNT'leyip Patlatmayı Unutmayın :D

YENİ MAPLERLE SİZLERLE OLACAĞIM!

Son düzenleme:

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin olsaydım direk ban yemiştin git ve forum kurallarını oku 2 resim şart.

SviDeLL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin olsaydım direk ban yemiştin git ve forum kurallarını oku 2 resim şart.
Bilgi İçin Teşekkürler Acelem Vardı Hemen Ekliyorum :)[DOUBLEPOST=1391801205,1391801155][/DOUBLEPOST]100 e Yakın Kişi Bakmış Düşünce Yazan Yok :([DOUBLEPOST=1391811367][/DOUBLEPOST]Evet 2. Mapim ZonePvP yi de Çıkarttım. Bilgisini Vermeden Direk Linki: https://forum.gamer.com.tr/konu/zonepvp-takımlı-müthiş-pvp-map.181741/ Oldukça Detaylı Anlatımla Birlikte!