Henry'nin maceraları Bölüm 2 Bir Gizem Var (animasyon)

Sizce animasyon filmim iyi mi ?

  • Evet,iyi

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır,kötü

    Kullanılan: 1 100.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 2. bölümde daha kısa oldu ancak 3. bölüm biraz geç ama uzun olacak çünkü bu sırrın gizemine doğru gidecek.Bu bölümde sadece 1 ölüye ve bir haritaya ulaşıyor bu harita ile çöle gidip gizemi çözecektir.Umarım beğenirsiniz.Görüntü yine kötü ama yinede kasma sorunu yok.
1. Bölüm:https://forum.gamer.com.tr/konu/hen...animasyon-animasyon-kasması-engelendi.180921/


Umarım beğenirsiniz yakında 3. bölüm gelecek.[DOUBLEPOST=1391695857,1391679513][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1391697009][/DOUBLEPOST]Ya nerede adalet ya saatlerce durmadan buna uğraşıyom 10 kişi felan bakıyor adam resim çiziyor 100 kişi bakıyor adalet nerede :emin::emin:
 

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Export AVI kullanarak Windows Media 1 i seç sonra youtubeye koy çok kötü gözüküyor böyle (Önceki Konuda mani dosyasından bahsettiğinden yola çıkarak Mine-imator kullandığını düşündüğüm için yazdım.) Birde Suratları hareket ettir. Gözleri filan. Bunun için benim rigi kullanabilirsin. Çok kolay bir şekilde kullanılır. Onun dışında kendini geliştirmelisin Animasoyn konusunda. İnternette tonlarca video var. Bence git bi öğren. Kamerayı da elle hareket ettirme..
 

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş youtubeye baktım mine animatöre baktım ancak kamera düzeltmeyle alakalı bir şey bulamadım malesef bu yüzden böyle kötü oldu o görüntü düzeltmeye çalışıyorum umarım dediğin gibi yapabilirim ve güzel bir görüntü olur ayrıca rigi ne onu bilmiyorum ?
 

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
başka bi animasyon programı bulup onla yaparsan iyi olacaktır mine-imator o kadar da iyi değil ve hatalar oluyor
 

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Blender Cinema4D profesyonel çalışmalar içindir fakat bir Minecraft animasyonu güzel olur diye düşünüyorum.
O dediğin çok güzel oluyor ama çok zor bi ara verdik zaten 3. bölümde görüntü daha iyi olacak kamera ayarlarını yapacaz ve yüz şekilleri felan yapacaz.
 

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende Cinema4D'yi önerecektim ama biraz bilgi gerektiriyo videolar izleyip kendini geliştirmen gerekir
 

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler 3. bölümü yakında sizlerle yapım aşamalarına başladık 3. bölümde görüntü sıkıntısı ayarlıyabilirsek olmiyacak güzel bir görüntü ile olacak ve rig kullanılacak.Umarım beğenirsiniz 3.bölümü[DOUBLEPOST=1392999398,1392040517][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 3. bölüm gelmeyecek bu saçma baktım ki usta animasyoncular bir seriyi devam ettirmiolar bi tane uzun yapıolar bende böyle yapacağım şu an 1.30 dk oldu yaklaşık hata var nedeni mine imatörün hataları elimden geleni yaptım yaklaşık 3 dakika olacak diğer aya çıkabilir.[DOUBLEPOST=1393004057][/DOUBLEPOST]Youtube kanalımız açıldı lütfen 1 aboneyi çok bulmayın gelişmemiz lazım yeni animasyon yapıyorum kanala animasyoncu alıyorum eğer yapabilecek varsa bana ulaşsın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
 
Üst