Spawn Çalışması / %95 / Tek Kişi / %100 Elle Yapıldı

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn Çalışması ;
Merhaba Arkadaşlar Spawn Yapdım %95 Tamamlandı Tek Başıma Ve Elle Yapdım Herhangi Bir Komut Yok Ve Doğaçlama hiçbir Yere Bakmadan Yapdım Beğendiyseniz Ne Mutlu Bana .

Eklenecekler ;

İçini Baya Bi Geliştiricem Ve Etrafa Heykeller Yapıcam Beğendiyseniz Ne Mutlu Bana :)

Son düzenleme:

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camı aşırıya kaçırmışsın, blok çeşitliliği az ve kolonlar hiç gerçekçi durmuyor.
Geliştirmelisin.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camı aşırıya kaçırmışsın, blok çeşitliliği az ve kolonlar hiç gerçekçi durmuyor.
Geliştirmelisin.
Sadelikten ziyade etrafı çok açık kalmış bence. :)
@LifeTaker Biliyorum Heykeller Yapıcağımı Yazdım :)
@GamesFT Daha Çok RPG Tarzı Bloklar Kullandım Cam İse Oraya Yazılar Yazılıcak Yani %40 ı Gidicek :)
@ColdFireTR İçine Ağaçlar Ekliyicem Tepesine Doğru RPG Süslemeler Kullanıcağım %100 Bitince Resimini Göndereceğim Saolun .

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel ama eksiği var.
-Yer Süsleri
-Spawna göre küçüklüğü
-Camlar

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama eksiği var.
-Yer Süsleri
-Spawna göre küçüklüğü
-Camlar
Geliştiricem Camlar Derken Daha Az Cammı Daha Çok Cammı ? Yer Süslerini Güzelleştiricem Değişik Motifler Olucak Küçüklük Açısından ise Yollarla Creative Portal , Survival Portal , SkyBlock Portalları Yapıcağım Yani Sadece Doğuş Alanı Olucak Oralar HUB Serverleri İçin Genellikle Tasarımı Yapdım Onun Dışında Bazı Yerlere Bilgiler Yazabileceğimiz Kısımlar Oluşturucam Büyük Heykeller Düşünüyorum Ayrıca Ama Skine Bağlı .

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geliştiricem Camlar Derken Daha Az Cammı Daha Çok Cammı ? Yer Süslerini Güzelleştiricem Değişik Motifler Olucak Küçüklük Açısından ise Yollarla Creative Portal , Survival Portal , SkyBlock Portalları Yapıcağım Yani Sadece Doğuş Alanı Olucak Oralar HUB Serverleri İçin Genellikle Tasarımı Yapdım Onun Dışında Bazı Yerlere Bilgiler Yazabileceğimiz Kısımlar Oluşturucam Büyük Heykeller Düşünüyorum Ayrıca Ama Skine Bağlı .

Çatıda cam pek sevmiyorum kendi açımdam bunlar.Camları azalt mümkünse koyma.Ama öyle bir şekilde koyarsın ki herkes beğenebilir.Şuanki şekli olmamış ama.
Mümkünse heykel yapma spawna.Doğal kalsın.[DOUBLEPOST=1391881349,1391796821][/DOUBLEPOST]
@LifeTaker Biliyorum Heykeller Yapıcağımı Yazdım :)
@GamesFT Daha Çok RPG Tarzı Bloklar Kullandım Cam İse Oraya Yazılar Yazılıcak Yani %40 ı Gidicek :)
@ColdFireTR İçine Ağaçlar Ekliyicem Tepesine Doğru RPG Süslemeler Kullanıcağım %100 Bitince Resimini Göndereceğim Saolun .
O zaman %95 değil :D