konuyu açtıktan sonra maalesef ki aklıma geldi ve 12 partlık computercraft serisiyle karşılaştım gerçekten çok güzel.YouTube a "ComputerCraft tutorial" yazarsınız o kadar güzel videolar var ki.
İyi eğlenceler. İngilizce kaynaklarda daha gelişmiş anlatımlar bulabilirisniz.konuyu açtıktan sonra maalesef ki aklıma geldi ve 12 partlık computercraft serisiyle karşılaştım gerçekten çok güzel.
Önce aynısı bende yazacaktım ama rehberlerde zaten lua dilinden bahsettiklerini hatırlaıdm. Bir insan rehberden sonra %100 bunu araştırır diye söylemedim. Zaten o pluginin yapısı. Öğrenmeden kullanılamayacağı rehberde söyleniyor. Lua öğrenmeden bu mode da sadece ezbere hareket edilebilir. Ama Lua dilinde muhtemelen sizin kadar usta değilimdirComputerCraft öğrenerek bir yere varamassın, önce Lua dilini bilmen lazım. Bir insan Java bilmedende Minecraft Plugini yazabilir fakat hiçbir zaman o plugin o kadar kaliteli olmaz. Ben Lua'da baya uzmanım soruların olursa sorabilirsin.
zaten computer craft'a yeni başlıyorum önce hangi eşyanın ne işe yaradığını öğrenmem daha mantıklı degil mi ?ComputerCraft öğrenerek bir yere varamassın, önce Lua dilini bilmen lazım. Bir insan Java bilmedende Minecraft Plugini yazabilir fakat hiçbir zaman o plugin o kadar kaliteli olmaz. Ben Lua'da baya uzmanım soruların olursa sorabilirsin.
zaten doğru düzgün türkçe anlatım maalesef ki yok.İyi eğlenceler. İngilizce kaynaklarda daha gelişmiş anlatımlar bulabilirisniz.
Evet her zaman Ingilizce kaynaklar işe yarar oluyor. Onlar tercih edin zaten bait dilde konuşuyorlar.zaten computer craft'a yeni başlıyorum önce hangi eşyanın ne işe yaradığını öğrenmem daha mantıklı degil mi ?
zaten doğru düzgün türkçe anlatım maalesef ki yok.