Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Yaratmak sadece Allah'a mahsustur.
+2014
Herkes dağılsın Konu kilit
Yaratmak sadece Allah'a mahsustur.
Duruma Göre Değişmez Yaratmanın Anlamı İnsan Sadece Vesiledir Bunu Unutma Allah İstemese Sen O Mausun Tuşuna Basıp Bloğu Koyamazsın Bilmedigin Konularla İnsanlara Cevap Vermeye Çalısma En İyisi Senin İçinSizin gibi insanlara çok anlatmaya çalıştım ama hepsi sanki kıtmış gibi anlamak istemiyor, artık uğraşmıyorum sırf o yüzden banlandım zaten.
Ulan ulan şöyle hakikatli bi küfür etmek var sizede küfür ettiğimle kalırım, o yüzden asıl sen her işe burnunu sokma !Duruma Göre Değişmez Yaratmanın Anlamı İnsan Sadece Vesiledir Bunu Unutma Allah İstemese Sen O Mausun Tuşuna Basıp Bloğu Koyamazsın Bilmedigin Konularla İnsanlara Cevap Vermeye Çalısma En İyisi Senin İçin
Unutma, Allah Minecraftta item yaratmanı istemese senin dediğin gibi olurdu, yaratmak sadece Allah'a mahsus olsaydıDuruma Göre Değişmez Yaratmanın Anlamı İnsan Sadece Vesiledir Bunu Unutma Allah İstemese Sen O Mausun Tuşuna Basıp Bloğu Koyamazsın Bilmedigin Konularla İnsanlara Cevap Vermeye Çalısma En İyisi Senin İçin
Hıhı evet anlıyorum.şu an Şirk Koşuyorsunuz Ben Uyarıyayim Sonu Sizin İçin Kötü Olur Arapçanız Var İse Ku'ran-ı Kerimi Açıp Okuyun Manasınıda Okuyabilirsiniz Ozaman Anlarsınız