MinecrafTürk Logo Çalışması

R

Reloven

Ziyaretçi
Sizin gibi insanlara çok anlatmaya çalıştım ama hepsi sanki kıtmış gibi anlamak istemiyor, artık uğraşmıyorum sırf o yüzden banlandım zaten.
Duruma Göre Değişmez Yaratmanın Anlamı İnsan Sadece Vesiledir Bunu Unutma Allah İstemese Sen O Mausun Tuşuna Basıp Bloğu Koyamazsın Bilmedigin Konularla İnsanlara Cevap Vermeye Çalısma En İyisi Senin İçin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yaratmak kavramı bir cismi, objeyi, nesneyi veya somut olan bir şeyi yoktan var etmektir. Yaratmak sadece Allah'a mahsustur diyen var. Her şey zaten Allah'a mahsustur biz yürürken bile Allah'ın bize verdiği ve istediği zaman alabileceği bedeni kullanırız. Yaratmak kelimesini bulan kişi Türkçe'yi yapan kişidir, anlamını üstte verdim, biz nasıl Minecraft'ta yürüdüm diyebiliyorsak Minecraft'ta ev yarattımda deriz, çünkü Minecraft'ta ev yaparken yoktan var etmişizdir. Eğer yaratmak size göre kötü bir şey ise yürümekte öyle, zıplamakta.

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Duruma Göre Değişmez Yaratmanın Anlamı İnsan Sadece Vesiledir Bunu Unutma Allah İstemese Sen O Mausun Tuşuna Basıp Bloğu Koyamazsın Bilmedigin Konularla İnsanlara Cevap Vermeye Çalısma En İyisi Senin İçin
Ulan ulan şöyle hakikatli bi küfür etmek var sizede küfür ettiğimle kalırım, o yüzden asıl sen her işe burnunu sokma !

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Unutma, Allah Minecraftta item yaratmanı istemese senin dediğin gibi olurdu, yaratmak sadece Allah'a mahsus olsaydı

Son düzenleme:
R

Reloven

Ziyaretçi
şu an Şirk Koşuyorsunuz Ben Uyarıyayim Sonu Sizin İçin Kötü Olur Arapçanız Var İse Ku'ran-ı Kerimi Açıp Okuyun Manasınıda Okuyabilirsiniz Ozaman Anlarsınız

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Gençler ben konuyu kapatıyorum siz niye açıyorsunuz?

TEK BİR CEVAP VAR! YARATMAK ALLAH'A MAHSUSTUR. KONU NERDEN NEREYE GELDİ YA!