Item Ile Banlama

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Ben serverime Belirlenmiş Item ile tıklanan oyuncuların banlanmasını istiyorum. Bunun plugini vs. var mı acaba ?
Şimdiden teşekkürler

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim. Fiziksel olarak görüş alanında olan bir oyuncuya item ile sağ tıkladığında banlanmasını mı istiyorsun ?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuncularla etkileşime geçilebildiğini bilmiyordum bu plugin ile, teşekkürler :ha:

Plugini yükledikten sonra
/powertool r ban %p
komutu ile istediiğini gerçekleştirebilrisin.

Mesela ? yani etkileşim derken :D birde o komutu yazdıkdan sonra hangi aletle adama dokunacağım
?[DOUBLEPOST=1391876348,1391875110][/DOUBLEPOST]Plugini yükledim de şöyle diyor : Command can't be attached to air nasil düzeltebilirim[DOUBLEPOST=1391876559][/DOUBLEPOST]Tamam anladım çok saolasın :D

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sana özel plugin yazardım ama bulmuşsun ve niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun ki :/ düşünsene adama ban atacaksın evin çatısının altındasınız tam atacakken adam aşağı atlıyor o banlanıyor :D

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/powertool r ban %p aynen bunu yazıyorum. ama olmuyor bazen de bunu diyor You have nobody to whom you can reply.
Nasıl düzeltebilirm

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben .jar i ana dizine atmisim ama genede az kurulmuş config.yml bulamayınca jeton düştü. Rahat şekilde çalışıyor çok teşekkürler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi