Minecraft RPG Server Kurma Ve RPG serverlerin Amacı

İşe Yaradimi ?

• İşye yaradimi ? Yaradi :)

Kullanılan: 5 62.5%
  • İşe yaradimi ? İşe yaramadi :( Üzgünüz

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

omer104333

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft yeni server açaçak tabikide vardir biliyorsunuz faction serverler çok fazla sıkılyor diyorlar ve artik girmemeye başliyorlar

Bizde sizlere rpg server kurmayi ögreticez örneğin MMO serverler vardir biliyorsunuz bizde ona benzer server nasil kurulur acaba ? diyen kişilere cevap veriyoruz

İlk olarak rpgitem.java onu indirin bir plugindir

Size bir fikir

Verelim
Metin2 yi hepiniz biliyorsunuz dur türklerin oynadigi 2 oyun dur Bence kaleli bir map indirin yada siz yapa bilirsiniz o yüzden sizlere worledit worldguard pluginlerini

öneririz

Kralliklar örneğin ne kralligi olsunnn ? Sharra Kralligi Aterne Kralligi Glaryor Kralligi Desibe Kralligi Özel güçler olsun diyorlar ama olmasin Bu bir MMO Yada Bir RPG server

Rpg item Örneğin Elf yapin oyuncu yerine onu kopyalayin bi tane daha yapistirin adamlar secsin texture pack indirsinler

elfler için link basma vardir 1.7.2 de indirsinler ardindan RPG için böle Ad:

Soyad :
Kaç yildir oynuyon Falan yapmayin adamlar ugraşmaz ve birakirlar o yüden size tavsiyem Auhtme Yani /login /register ekleyin türkçesini bulursunuz /kayit /giris diye

Öle yaparsaniz daha çok adam çeker ve daha fazla ilgi görürsünüz

size tavsiyem kapasite olarak 50 den fazla açarsaniz adam gelir gelirde serverda iyi reklamci alamassaniz serveriniz biter ve o kadar para gider benim server açma yeri

için tavsiyem yok çünkü reklam yapamam yani konum kapanir

Size pluginlerini link vericegim sizlere tavsiyelerimi konularda kesinlikle yazarim

Diger bi fikir olarak Boss Yada Kral ekleyin citizens sentry pluginleri vardir onlari kurun zaten çalişir /npc create [Kralİsim] Yaratin ve onu /trait sentry yaparsaniz artik size vurur ve size saldirir internetten sentry komutlarini bulursunuz

Ben bedava server kurdum diyorsaniz rpg server yapamassiniz çünkü pluginler ve kapasitesi yetmez en fazla 5 10 15 kapasiteli kurursunuz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bundan bedava kurulur fakat 10 kapasite si vardir size yetmez

Rpgitem Buz kilici falan yapmayin özellik vermeyin isterseniz siz yapa bilirsiniz size kalmışş ... Ama bence yapmayin erkes bir birini dondurur anlami kalmaz ateşi dondururlar lagg sokar

size tavsiye verdik benim dediklerimi yaparsaniz belki adam gelir saygilar dileriz .... Beğenirseniz sevinirim sizi zorlamiyorum rpg server size kalmiş bişeydir

PLUGİNLER :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Girip plugins tiklayarak yükleye bilirsiniz

Auhtme
rpgitems
Citizens
sentry Böle bulursunuz Citizens for sentry
Essentials Warp onlarin list gözükmesin
group manager
DisguesCraft Kesinlikle yasak
SIMPLEVIPPERKKS KULLANMAYİN
VİP İÇİN OLANLAR BAZİLARİNİ KULLANİN
GROUPMANAGER:

KURUCU:EFENDİ

REHBER : YARDİMCİ

BASREHBER : BASYARDİMCİ

VİP : USTASAVASCİ

DİAVİP VARSA : ELMASLİDER

TEXTUREPACK ÖZEL OLARAK YAPİNİZ

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu yazan adam RP teriminin ne olduğunu bilmiyor bana konu açmış. Bu dediğin şeyler uygulanır ise sunucu 2 saat içinde batar. Şimdi herife MMORPG nedir RPG nedir farkları nelerdir diyeceğim hiçbir şey bilmeyecek bilirse vallahi helal olsun neyse.

omer104333

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu yazan adam RP teriminin ne olduğunu bilmiyor bana konu açmış. Bu dediğin şeyler uygulanır ise sunucu 2 saat içinde batar. Şimdi herife MMORPG nedir RPG nedir farkları nelerdir diyeceğim hiçbir şey bilmeyecek bilirse vallahi helal olsun neyse.
bir bölüme bağlı kalarak Online rol yapma oyunudur. Oyuncular internet üzerinden savaşçı, hırsız, süvari, polis, asker, ünlü, sihirbaz gibi meslek dallarında gelişmeye çalışırlar.

Bu arada RPG de Bu demek kardeş

Rol yapma oyunu.Kahramanının rolünü yaparsın, senaryosu olur ama şimdiki rpg oyunları genelde yaratık kesme üzerine oluyor, oyun rpg oyunları, harita olur, satıcı olur, yardım isteyen kişilerden görev alırsın vsvs

Tamammi biliyoruz

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
bir bölüme bağlı kalarak Online rol yapma oyunudur. Oyuncular internet üzerinden savaşçı, hırsız, süvari, polis, asker, ünlü, sihirbaz gibi meslek dallarında gelişmeye çalışırlar.

Bu arada RPG de Bu demek kardeş

Rol yapma oyunu.Kahramanının rolünü yaparsın, senaryosu olur ama şimdiki rpg oyunları genelde yaratık kesme üzerine oluyor, oyun rpg oyunları, harita olur, satıcı olur, yardım isteyen kişilerden görev alırsın vsvs

Tamammi biliyoruz
Düşündüğüm kadar cahilmişsin MMORPG ile RPG'nin tek farkı MMORPG'nin Multi Player olması RPG'nin Single olmasıdır tabi bazı saflar gibi sende böyle öğrenmişsin.