Ram Vermek

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a fazladan ram verdiğimde açılmıyor.
Runtime Parametreleri: -Xms1024M -Xmx2048M -jar
Vermeye çalıştığım ram: 2G
Edit Profile'ye
"-Xms1024M -Xmx2048M -jar" yazarsam "Could not find jarfile ..." diyor.
"-Xms1024M -Xmx2048M" yazarsam "Could not create Java vitrual machine..." diyor.
Not: "-Xms1024M -Xmx2048M -jar" , ilk denediğimde çalıştı, sonra kapatıp açtığımda çalışmadı.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk denediğimde hata almamıştım.
64 bit zaten kurulu.
64 Bit java yüklüyse 64 bit janın dizinini yazarak çalıştırın yani [(x86)] i silin ve javanın bulunduğu klasörleri takip edin. Tabi bunu .bat ınızı görmedden söylüyorum. Eğer zaten öyleyse bildirin.
Javayı sil ve 64 bite göre yükle sorunun geçmeli.
Ataberk, sen boşuna yazdın. Dün akşam internet kesildi, iki dakikada bir 15-20 saniyeliğine geldi. Ben de oraya "64 Bit zaten kurulu gözüküyor." yazıp kaydederken internet kesildi. Ama nokta nereden geldi onu bilemiyorum. 64 Bit kurarken bitince zaten yüklü olduuğuna dair bir ileti çıkıyor.
Bir de .bat nereden çıktı? Ram verirken onunla ilgili şeyler yapılabildiğini biliyorum ama bende ne .minecraftta ne de masaüstünde bir yerlerde .bat yok. Kısaca bir şey anlamadım. Çünkü daha önce javayla uğraşmak istemedim. Ama hem x86, hem de program fileste java var. x86= 32 Bit bölüm diye biliyorum , Program Files= 64 Bit ise javayı oraya göre ayarla gibi bir şeyler diyorsun sanırım. :D

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamen javayi sil bilgisayarinda dosyasi kalmasin son surumu 64 bit kur olmuyosa sana bir kod vercem onu dene

Google Glass İle Gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ataberk, sen boşuna yazdın. Dün akşam internet kesildi, iki dakikada bir 15-20 saniyeliğine geldi. Ben de oraya "64 Bit zaten kurulu gözüküyor." yazıp kaydederken internet kesildi. Ama nokta nereden geldi onu bilemiyorum. 64 Bit kurarken bitince zaten yüklü olduuğuna dair bir ileti çıkıyor.
Bir de .bat nereden çıktı? Ram verirken onunla ilgili şeyler yapılabildiğini biliyorum ama bende ne .minecraftta ne de masaüstünde bir yerlerde .bat yok. Kısaca bir şey anlamadım. Çünkü daha önce javayla uğraşmak istemedim. Ama hem x86, hem de program fileste java var. x86= 32 Bit bölüm diye biliyorum , Program Files= 64 Bit ise javayı oraya göre ayarla gibi bir şeyler diyorsun sanırım. :D
Pardon ben sunucu sorunu nsandım bir an ona göre ayzmışım .O zaman luncher'ınızdaki edit player kısmındaki java bölümündeki executable : dizinini br kontrol et eğer (x86) ise 64 bite göre dizinini yenile eğer zaten 64 bit te ise o zaman ram'iniz de yeterli yer yoktur.

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu gir

-Xmx2G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US

Bunula calisiyor bende

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon ben sunucu sorunu nsandım bir an ona göre ayzmışım .O zaman luncher'ınızdaki edit player kısmındaki java bölümündeki executable : dizinini br kontrol et eğer (x86) ise 64 bite göre dizinini yenile eğer zaten 64 bit te ise o zaman ram'iniz de yeterli yer yoktur.
Zaten dizin Program Files'e yani 64 Bit'e göre yazılı. 64 Bit JRE yokmuş. :D (Acaba ilk seferinde nasıl çalıştı?..)
Teşekkürler.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni tel klavyesi alisamadum yazamiyom takma sen

Klavye değiştirmek çok kötü yaa. Masaüstüden dizüstüne geçtim, zor alıştım. Şimdi de masaütsü zor geliyor. :D
2GB ram verdim ama 250 MG kullanıyor. 3GB verdim 700 kullanıyor. Normal bir şey mi bu? Optifine olmayınca hep 200 MB kullanıyor.