>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Teşekkür Ederim EE TheLegend Ne Diyorsun HungerGames Pluginine ?
Teşekkürler, benim v4.0 sürümünü çıkarmadan önce öyle bir projem vardı v4.0 çıkarmak üzere yarım bırakmıştım
Devam ettirebilirim fakat bir sorun var yeni sağlam tamamen çalışır düzgün bir hungergames plugini yok
Var tabii ki ama pek güvenmiyorum açıkcası paketimde sorun olmasını kesinlikle istemem eğer bulursam veya sorunlarını kendim düzenlersem projeme başlayabilirim

Konuya Paket Üzerinde Planlanan Yapılacaklar Listesi Eklendi
Eklenecekler-Yapılacaklar listesi güncellendi

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Faction Plugini Nerde?
Bu paket factions plugini kullanacak kadar basit ve klasik bir paket değil
Yeni nesil tamamen türkçe bir klan sistemi uygulanmaktadır.
SimpleClans[DOUBLEPOST=1391954146,1391951525][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Plugin Hakkında video çektim buyrun İzleyebilirsiniz !

Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Paketleri yorumlayabilmek için yeterli bilgin yok
Ayrıca birçok kez belirtmeme rağmen hala aynı hatayı yapıyorsunuz
Paketi uyarı, kurulum, düzenleme bölümlerini okumadan kesinlikle yüklemeyin demiştim.
Üstüne üstlük illa ki görün diye pluginlerin kodlamasına kadar girip logları oluşturdum onlarıda görmedin
Dedim ki; "Bu Plugin Paketi #2985 Yapı Numaralı Craftbukkit Sürümünde MÜKEMMEL çalışır" dedim. Sen okumadan
Direk yüklediğinden dolayı hataların olması normal kardeşim.
Paketin asıl özelliklerinin hiç ama hiçbirini göstermedin basit alışılmış olarak sadece groupmanager tanıtımı ve sunucu içerisi basit komutları test ettin
Bu tabii ki sana bir eksi neden, paketi konuyu okuyup, nelere ihtiyacın olduğunu anlayıp, doğru çalışması için nelere ihtiyacı olduğunu, pakette neler olduğunu, neler yeni olduğunu, diğer paketlere göre nelerin yeni olduğunu bildikten sonra öyle bir video çekmeliydin. Bilmiyorum fark ettin mi ama
Pluginlerin çoğu işlevini bilmeden nasıl oluyorda gerekli veya gereksiz olduğunu çözebiliyorsun hiç anlamadım

Paketim doğru yüklendiği sürece kesinlikle ve kesinlikle hata yoktur.

AnlOzkn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu paket factions plugini kullanacak kadar basit ve klasik bir paket değil
Yeni nesil tamamen türkçe bir klan sistemi uygulanmaktadır.
SimpleClans[DOUBLEPOST=1391954146,1391951525][/DOUBLEPOST]
Paketleri yorumlayabilmek için yeterli bilgin yok
Ayrıca birçok kez belirtmeme rağmen hala aynı hatayı yapıyorsunuz
Paketi uyarı, kurulum, düzenleme bölümlerini okumadan kesinlikle yüklemeyin demiştim.
Üstüne üstlük illa ki görün diye pluginlerin kodlamasına kadar girip logları oluşturdum onlarıda görmedin
Dedim ki; "Bu Plugin Paketi #2985 Yapı Numaralı Craftbukkit Sürümünde MÜKEMMEL çalışır" dedim. Sen okumadan
Direk yüklediğinden dolayı hataların olması normal kardeşim.
Paketin asıl özelliklerinin hiç ama hiçbirini göstermedin basit alışılmış olarak sadece groupmanager tanıtımı ve sunucu içerisi basit komutları test ettin
Bu tabii ki sana bir eksi neden, paketi konuyu okuyup, nelere ihtiyacın olduğunu anlayıp, doğru çalışması için nelere ihtiyacı olduğunu, pakette neler olduğunu, neler yeni olduğunu, diğer paketlere göre nelerin yeni olduğunu bildikten sonra öyle bir video çekmeliydin. Bilmiyorum fark ettin mi ama
Pluginlerin çoğu işlevini bilmeden nasıl oluyorda gerekli veya gereksiz olduğunu çözebiliyorsun hiç anlamadım

Paketim doğru yüklendiği sürece kesinlikle ve kesinlikle hata yoktur.

Farkındaysan Videonun Her kısmında hemen hemen tekrarladım tam detaylı gösteremicem hatalarım ve yanlışlarım var gözden kaçan şeylerim var dedim ve videonun süresi 42 dk gibi bir şeydi pluginin detayına inseydim artık sıkardı video 2 saatlik videoda olmaz herhalde dimi ve o video nasl sizin paktleriniz beta ise benim Videomda beta ilk defa bi yorumlama videosu çektim devamı gelcektir Teşekkürler !

DevrimCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi Son Yaptıgın Plugin Paketinde Klana Davet Etmeyi bulamadık.
Lutfen Kodu Soylermisin Oyuncuları Klana Davet Edemiyorlar

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, benim v4.0 sürümünü çıkarmadan önce öyle bir projem vardı v4.0 çıkarmak üzere yarım bırakmıştım
Devam ettirebilirim fakat bir sorun var yeni sağlam tamamen çalışır düzgün bir hungergames plugini yok
Var tabii ki ama pek güvenmiyorum açıkcası paketimde sorun olmasını kesinlikle istemem eğer bulursam veya sorunlarını kendim düzenlersem projeme başlayabilirim

Konuya Paket Üzerinde Planlanan Yapılacaklar Listesi Eklendi
Eklenecekler-Yapılacaklar listesi güncellendi
İlgin Ve Alakan İçin Teşekkür Ederim

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketin cok güzel 4 gb ramli serverde kullanıyorum 0 lag fakat vip alcak oyuncular özellikleri ne diyor viplerin bende cevap veremiyorum bu özelliklerini bana söyler misin ?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Paketin cok güzel 4 gb ramli serverde kullanıyorum 0 lag fakat vip alcak oyuncular özellikleri ne diyor viplerin bende cevap veremiyorum bu özelliklerini bana söyler misin ?
Tabii ki yeni gelecek güncellemede paketi indirdiğinizde yanında gelen uyarılar, kurulum, düzenleme ve iletişim dosyalarının yanında VIP Özellikleri olacak, kendi yazdığım pluginlere daha çok yer vereceğim bazı pluginler silinip bazıları eklenecek iki çeşit paket türü oluşturulacak ve yanında birçok yenilikle bugün gece güncellenecek

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<<
Paketinde, yazmış olduğum Şifreli OP eklentisine yer verdiğin için teşekkürler. Şifreli OP'un son versiyonunu eklemişsin pakete.
Bu versiyonda dosyalara erişim zor olabileceğinden, konsoldan şifre değiştirme eklemiştim. Oyun içinden değiştirmeye güvenlik nedeniyle karşıyım,
ama konsol erişimi olan biri tam yetkili olacağından, o kişiye /opsifre <eski şifre> <yeni şifre> <yeni şifre tekrar> komutu ile şifre değiştirme yetkisini tanıdım.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<<
TheLegend acaba ben oyuna girince Admin oyunda nasıl yazdırırım. yardım edermisin.
Oyuna girdikten sonra "/broadcast Admin ybguvenc oyunda." komutunu girerek yapabilirsin bunu. Bunun için ekstra plugine gerek yok.
Pluginini çok rahat yazarım ama java sürekli PlayerJoinEvent'i dinleyeceğinden, oyuna bir oyuncu girdiğinde her defasında o oyuncunun OP olup olmadığını kontrol edecektir. Bu normalde sunucuda lag yapmaz, ama bu tür pluginlerin sunucuda çok olması laga sebebiyet verir.