hub server yardim

gurdal22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben hub server kudum ama bi sikintim var mesela 4 tane serverim var 1.lobiserver 2.Faction 3.skyblock ben oyuna girdim ve Faction gittim Faction oyundan ciktim oyuna girdigimde factondan devam mi eder yoksa lobbiden mi baslar Faction devam ediyosa Faction oyundan ciksa bile ginede oyuna lobi serverindan baslamasi icin ne yapmam gerek beyler şimdiden teşekkür.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim bu pligin spawna gondermek icin benim istediğim oyunculari lobi serverine gondermesi ama ginede teşekkür ama gerek kalmadi zaten buldum :)
Plugine gerek yok bungeecord la yapmışsan confige gir
Kod:
force_default_server: false
bunu true yap
force_default_server: true
spawntp plugini ilede spawndan başlatırsın.

gurdal22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugine gerek yok bungeecord la yapmışsan confige gir
Kod:
force_default_server: false
bunu true yap
force_default_server: true
spawntp plugini ilede spawndan başlatırsın.
Kardesim senin actiginbi konu var o konu cok yardimci oldu o konunda sunu yazmissin
--------------
Her servere authme yüklemenize gerek yok bu plugin ile kişiler serverinizin ip bile bulsa sadece bungeecord serverinden girer.Burdan plugini indirin config dosyasından ip yazan yere bungeecord serverinizin ip girin ama port 25565 olcak port girmiceksiniz yani.Ama bu plugini her servere yüklemeniz gerekmektedir.

-------

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim senin actiginbi konu var o konu cok yardimci oldu o konunda sunu yazmissin
--------------
Her servere authme yüklemenize gerek yok bu plugin ile kişiler serverinizin ip bile bulsa sadece bungeecord serverinden girer.Burdan plugini indirin config dosyasından ip yazan yere bungeecord serverinizin ip girin ama port 25565 olcak port girmiceksiniz yani.Ama bu plugini her servere yüklemeniz gerekmektedir.

-------
O plugin ise yazımda da yazdığım gibi serverlara girmesinler diye o plugini kullanabilirsiniz .