Modlarla sıkıntı yaşayanlar buraya.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar modlarla ilgili bir sıkıntınız olursa burada paylaşmanız yeterli.
Forge
Nei
vs
vs
vs
Her türlü modda yardım edebilirim.
Mesajlarınızı bekliyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bak kardeşim ben 1.7.2 forge yüklüyorum sonra optifine yüklemek istedim ve yükledim. minecraft'ı açmaya çalışınca açılmıyor. forgesiz falan açılıyor.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim ben 1.7.2 forge yüklüyorum sonra optifine yüklemek istedim ve yükledim. minecraft'ı açmaya çalışınca açılmıyor. forgesiz falan açılıyor.
O modun uyumsuz olması ile kaynaklanıyor. Bende de aynı sorun vardı optifane yüklüyodum bide shaders mod felan sonra play'a basıyorum açılıyo gibi oluyo sonra tekrar launcher açılıyor değilmi? Bu mod uyumsuz olduğu için...

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
zaten optifine ile shader bir arada kullanılmaz ben forge ile optifine diyorum ve ayrıca daha geçenlerde açılıyordu bir haftadır açılmıyor :S

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle kardeşim forge optifine indir. bazen 1.7.2 deyip 1.7.4 verebliyorlar. sen öncelikle 1.7.2 optifine forge diye arat eğer aynı sorun olursa bildir.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
öyle zaten orjinal forge ve en güvenilir optifine indirdim sorun halen aynı açılmıyor.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Forge kuramiyoru mods klasörüne mod atınca oyun açılırken kapanıyor

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge kuramiyoru mods klasörüne mod atınca oyun açılırken kapanıyor

Hangi sürümün forgesini istiyorsun? 1.6.4 istiyorsan elimde hazır forge jar ı var.[DOUBLEPOST=1392160054,1392159974][/DOUBLEPOST]bu arada modlar pluginler gibi değildir. mesela pluginler ; 1.4.3 versiyonunun plugini 1.7.2 de de çalışabilir. ama modlar ; 1.6.2 versiyonunun modu 1.6.4 de çalışmaz.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
1.6.4 forge lazım kurulumu da anlatirsan sevinirim bir de özelden ona uygun bir launcher verirsen çok mutlu olurum

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bende 1.6.4 forge kullanıyorum. şimdi olay bu; sana vereceğim 1 dosyayı olduğu gibi .minecraft/versions klasörüne at (forge kurulu 1.6.4).
Ardından açıp kapat. sonra mod indirirken sadece 1.6.4 modlarını arat. ek olarak nei atıcam. ama modloader indirme. indirdiğin tüm modları .minecraft mods klasörüne atman yeterli.
Ardından oyunu açıp New Profile ile forge yazanı seç.
istersen benim kullandığım mod paketini atabilirim sana.

buyur forge ve nei

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki bulamayana aşk olsun. :D :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kardeş bende 1.6.4 forge kullanıyorum. şimdi olay bu; sana vereceğim 1 dosyayı olduğu gibi .minecraft/versions klasörüne at (forge kurulu 1.6.4).
Ardından açıp kapat. sonra mod indirirken sadece 1.6.4 modlarını arat. ek olarak nei atıcam. ama modloader indirme. indirdiğin tüm modları .minecraft mods klasörüne atman yeterli.
Ardından oyunu açıp New Profile ile forge yazanı seç.
istersen benim kullandığım mod paketini atabilirim sana.

buyur forge ve nei

Linki bulamayana aşk olsun. :D :D
sen bana özelden kullandığın launcherin linkini atsana benim launcher sorunlu da modlarda

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 1.7.2 oynuyorum mod kurucam fakat forge kuramıyorum. hata veriyor. resmini de atarım şimdi.

Bu işte kardeşim. yardım edersen sevinirim.