Telefonun şarjı olaması gerektiğinden hızlı biter.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yukarda yazmayı unutmuşum USB ile prizden şarj etmek arasında büyük fark var. Eğer hızlı şarj edilmesini istiyorsan prizi tercih et ama %100 olduğu zaman takılı bırakma. USB'ye nazaran çok daha yüksek enerji aldığından pil ömründen yer.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yukarda yazmayı unutmuşum USB ile prizden şarj etmek arasında büyük fark var. Eğer hızlı şarj edilmesini istiyorsan prizi tercih et ama %100 olduğu zaman takılı bırakma. USB'ye nazaran çok daha yüksek enerji aldığından pil ömründen yer.
sabahları için bu söz konusu olabiliyor ama sabah 4-5'te de kalkacak değilim :)
akşamdan %100 şarj edince de sabaha kadar şarj dayanmıyor %13 falan görüyorum sabahları :(
ayrıca bende usb ve priz adaptörü var. prize öyle takıyorum :)

esrakedi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benimde telefonumun ( Samsung Galaxy Ace 2 ) şarjı çok az dayanıyordu oyun vardı baya gereksizleri sildim genelde oyun oynamıyorum zaten derste veya pc yoksa öle açıyorum wi-fi yi falan işte müzik dinlemekte şarj yiyor kulaklıklar arasında enerji tüketimi farkı var mı yoksa hepsi eşit oranda enerji mi tüketiyor bilmiyorum ama benim şarj muhtemelen müzikten gidiyordu. Sonra Clean Master ı falan yükledim o zamandan beri ne kasma sorunum oldu nede şarj sıkıntım gereksiz çalışmayan programları kapattığı için işe yarıyor fakat dikkatli olmazsanız bazı fotoğraflarınız gidebiliyor.

Soru: Bütün kulaklıklar aynı seviyede mi enerji tüketiyor telefondan ben beats kullanıyorum ama :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benimde telefonumun ( Samsung Galaxy Ace 2 ) şarjı çok az dayanıyordu oyun vardı baya gereksizleri sildim genelde oyun oynamıyorum zaten derste veya pc yoksa öle açıyorum wi-fi yi falan işte müzik dinlemekte şarj yiyor kulaklıklar arasında enerji tüketimi farkı var mı yoksa hepsi eşit oranda enerji mi tüketiyor bilmiyorum ama benim şarj muhtemelen müzikten gidiyordu. Sonra Clean Master ı falan yükledim o zamandan beri ne kasma sorunum oldu nede şarj sıkıntım gereksiz çalışmayan programları kapattığı için işe yarıyor fakat dikkatli olmazsanız bazı fotoğraflarınız gidebiliyor.

Soru: Bütün kulaklıklar aynı seviyede mi enerji tüketiyor telefondan ben beats kullanıyorum ama :D
junk standart yerine junk advanced modunu çalıştırırsanız whatsapptır fotoğraftır 10mb'dan büyük dosyalardır gidiyor :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
cepten altyazıları nasıl okuyabiliyorsun?

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Alışıyor insan işte :) istesem dubbed da izlerim ama bilmediğim kelime çıkınca translateye yazma imkanı olmuyor :(
İzlediğim animelerin % 80 ini cepten izliyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Alışıyor insan işte :) istesem dubbed da izlerim ama bilmediğim kelime çıkınca translateye yazma imkanı olmuyor :(
İzlediğim animelerin % 80 ini cepten izliyorum.

Valla bravo ben sadece pc den izleyebiliyorum

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Güncell
Off ya şimdiden % 79 olmuş :( neyse şarj aleti var yanımda :)