Şu anda onu yapıyorumEkmeği düşürünce carpilsin?
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi
Şu anda onu yapıyorumEkmeği düşürünce carpilsin?
Adam acikcak. Ekmek vercen carpilcan :-DŞu anda onu yapıyorum![]()
bence yanda skor tablası çıkmalı günah point diye belli seviyeyi geçince adamın spawnı cehennem olarak değişsin![]()
Mantıklı 1.2'de birçok özellik gelecekAdam öldürünce günah olsaydı süper olurdu![]()
Yapıyorum da bir türlü Drop item eventini bulamadımYaptın mi ekmek seysini :-D
Bitirince alphaya gelsin videosunu cekcem bi sakincasi olur mu
Yapıyorum da bir türlü Drop item eventini bulamadım![]()
@EventHandler
public void ekmekAttiginda (PlayerDropItemEvent e) {
Item ekmek = e.getItemDrop();
if (ekmek.getItemStack().getTypeId() == 297) {
e.getPlayer.getWorld().strikeLightning(e.getPlayer.getLocation());
}
}
Öyle daha mantıklı olur teşekkürler yapmayı deneyeceğim.Kod:@EventHandler public void ekmekAttiginda (PlayerDropItemEvent e) { Item ekmek = e.getItemDrop(); if (ekmek.getItemStack().getTypeId() == 297) { e.getPlayer.getWorld().strikeLightning(e.getPlayer.getLocation()); } }
Ekmek attığında,
Domuz eti yeme konusunda da, plugini denemedim ama kodlardan anladığım kadarıyla domuz etine sağ tıkladığı anda yıldırım düşüyor.
Interact eventi Food level change event ile değiştirerek, food level arttığı zaman elindeki item pişmiş veya çiğ domuz eti ise yıldırım çarpsın şeklinde değiştirebilirsin sanıyorum.
Fikir açısından çok beğendim. Plugin yazmak kolay aslında, sağlam fikir bulmak zor.Öyle daha mantıklı olur teşekkürler yapmayı deneyeceğim.
EvetFikir açısından çok beğendim. Plugin yazmak kolay aslında, sağlam fikir bulmak zor.