Bir sunucuda lapis olmalımıdır ?

Lapis eklenmeli mi ?

• Evet

Kullanılan: 1 20.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Die_Wunder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis ekle xp ve para kasması zor olduğundan gelmezler.Ve alım varsa bende gelirim :-).

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence Lapis ile alacağın oyuncuları almamayı dileyeceğin zamanlar olacak. Bir sunucu asla oyuncu kazanmak için ödül sistemini kullanmamalı. Ayrıca VIP özelliklerini de her sunucuya koymamalk gerekli. Bana kalırsa hiç VIP olmamalı hele ki yeni açılan sunucularda gördüğüm VIP özellikleri oyunucu tanrılaştımaktan başka bir şey değil. Tabi VIP gibi para kaynakları olmalı ki sunucu devam edebilirsin. Fakat para kaynaklarını sadece VIP'lere bağlamalısınız. Biraz yaratıcı olun. birçok seçenek var.

tarikkon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer serverin factions ise kesinlikle olmalı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Lapis ile alacağın oyuncuları almamayı dileyeceğin zamanlar olacak. Bir sunucu asla oyuncu kazanmak için ödül sistemini kullanmamalı. Ayrıca VIP özelliklerini de her sunucuya koymamalk gerekli. Bana kalırsa hiç VIP olmamalı hele ki yeni açılan sunucularda gördüğüm VIP özellikleri oyunucu tanrılaştımaktan başka bir şey değil. Tabi VIP gibi para kaynakları olmalı ki sunucu devam edebilirsin. Fakat para kaynaklarını sadece VIP'lere bağlamalısınız. Biraz yaratıcı olun. birçok seçenek var.
Zaten çok abartılı şeyler vermedim :) İyikide vermemişim :) Teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence asıl Faction ve Survival oyunlarda olmamalı. Bazı RPG oyunlarında seneryo gereği konabiir (mesela gelecekte geçen bir oyun gibi.) Fakat temeli hayatta kalmak veya zenginleşme olanlar asla basit yollar kullanılmamalı ki kazandığın oyuncular işini bitirip gittiğinde anlarsın.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence asıl Faction ve Survival oyunlarda olmamalı. Bazı RPG oyunlarında seneryo gereği konabiir (mesela gelecekte geçen bir oyun gibi.) Fakat temeli hayatta kalmak veya zenginleşme olanlar asla basit yollar kullanılmamalı ki kazandığın oyuncular işini bitirip gittiğinde anlarsın.
Kafam çok karışımıştı :) O kadar mantıklı konuşuyorsun ki bu gerçekten iyi geldi.Kesinlikle lapis eklemeyi düşünmüyorum :)