Yardım Komut bloğu ile blok spawnlama

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
/setblock komutu işe yaramıyor :/ nasıl blok spawnlayacağım?
komut işe yarıyormuş, fakat nasıl black wool spawnlayacağim?

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/setblock <x> <y> <z> block adi veya kodu

Örnek:

/setblock 731 4 1453 57 O kordinatin olduğu yere dia block spawnlamış olurum.
Birde

/setblock 731 4 1453 minecraft:Diamond_Block Yazarsan Yine Aynı Yere Dimond Block Spawnlar.

Yardım Edebildiysem Ne Mutlu.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
/setblock <x> <y> <z> block adi veya kodu
Örnek:

/setblock 731 4 1453 57 O kordinatin olduğu yere dia block spawnlamış olurum.
Birde

/setblock 731 4 1453 minecraft:Diamond_Block Yazarsan Yine Aynı Yere Dimond Block Spawnlar.

Yardım Edebildiysem Ne Mutlu.
sağol kardeşim. peki nasıl siyah yün spawnlayacağım?

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer 1.8 snapshotunda oynuyorsan /setblock - - - wool 15 komutuyla siyah yün koyabilirsin. Başka renk koymak istersen sondaki sayıyı renk ID'sine göre değiştirmen yeterli olacaktır.

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağıntılı koordinat (Türkçe'ye çevirince böyle oluyor
) kullanabilirsin. Bunun için Alt Gr ve Ü tuşuna aynı anda basarak "-" sembolünü elde edebilirsin. /setblock - -1 - wool 15 yazarsan komut bloğunun 1 blok üstünde siyah yün oluşur. Komuttaki üç tane "-" işareti sırayla x,y ve z koordinatlarını belirtir. Eğer bu sembollerin yanına bir şey yazmazsan siyah yün komut bloğunun olduğu yerde oluşur, yani komut bloğu yok olur. Kısaca bu işaret komut bloğunun olduğu noktayı belirtir ve yanına sayı ekleyerek komutun gerçekleşeceği yeri komut bloğunun olduğu noktaya göre belirlersin. Ama bu sistem karışık geldiyse koordinatlarla da bloğun oluşacağı yeri belirleyebilirsin tabi.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bağıntılı koordinat (Türkçe'ye çevirince böyle oluyor
) kullanabilirsin. Bunun için Alt Gr ve Ü tuşuna aynı anda basarak "-" sembolünü elde edebilirsin. /setblock - -1 - wool 15 yazarsan komut bloğunun 1 blok üstünde siyah yün oluşur. Komuttaki üç tane "-" işareti sırayla x,y ve z koordinatlarını belirtir. Eğer bu sembollerin yanına bir şey yazmazsan siyah yün komut bloğunun olduğu yerde oluşur, yani komut bloğu yok olur. Kısaca bu işaret komut bloğunun olduğu noktayı belirtir ve yanına sayı ekleyerek komutun gerçekleşeceği yeri komut bloğunun olduğu noktaya göre belirlersin. Ama bu sistem karışık geldiyse koordinatlarla da bloğun oluşacağı yeri belirleyebilirsin tabi.
Kardeşim süpersin yaa :D

CsBeratBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MERHABA BEN /setblock - - - minecart yazdım ama olmadı yani bi yere vagon koymadı biliyorum -1 felan yapmalıydım ama yapsam bile koymuyo nasıl yapıcam ?