Mucosoft Devleti'nden Görüntüler - 4

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Evet arkadaşlar, uzun bir aradan sonra 4. seriyi paylaşayım dedim. Bu sefer diğer kullanıcılarıda kattım. Normalde online serverde ve tek oynardım şimdi bir kaç kişi geldide oynuyorum daha çağırmaya eriniyorum:D Forumda kirlilikte yapmıyorum:D
Neyse şimdi diğer fotoları paylaşam:

Bir Diyalog:

İşçilerim:

Tarla ve Bahçenin Önceki Hali:

Sonraki Hali:

---

Köy Evi:D :

Fener Işığının Sonu ve Atlarken:

Yeni Kayak Merkezimiz Hizmete Girmiştir. :) :

Yaylalara kar yağıyor(1.7.2 sürümüyle birlikte gelen özellik):

Arkadaşlar:D :

Sizce utandı mı korktu mu? :

Mucosoft Eğlence Merkezi İnşaatımız:
Bu gün başladık:

Son kez çıkmadan önce foto çekilirken:
Adam kamerayı arıyor:

Artık ben bi anını yakaladımda çektim :) :

Bu kadar arkadaşlar bu seridende :) Bazılarını bu gün çekmiştik :)

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yapılar İyi Olmasada Oyundan Çok Zevk Aldığınız Belli Sizin Gibi Zevkli Survival Oynamayı Özeledim :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Kullanabilirsin, Ama Tahta Tek Başına Olmuyor Yani. Bilmeni İstedim ve ha, Şu durum var, sırf oraya eklenti olsun diyo koyma yeni bloğu, görünüşünü bozmadan yap.
Neyi koymim?[DOUBLEPOST=1392849403,1392220505][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Mucosoft Devleti çok değişmiş onu anladım. Örneğin:

Bu bölgenin komple her yer bina şu anda. Yeşil alan var şu anda önceden çölmüş şimdi yeşillikte var:D

Buralar çok değişmiş komple ileriye doğru(denize kadar) bina var.

Ben bile bu kadar çok değişiklik olduğunu düşünmüyordum bir baktım eski konularıma 3-4 ayda dünya kadar değişiklik olmuş. hiçbir şey yok şimdi. Kaç katlı apartmanlar var üstteki fotoda baya değişti.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyi koymim?[DOUBLEPOST=1392849403,1392220505][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Mucosoft Devleti çok değişmiş onu anladım. Örneğin:

Bu bölgenin komple her yer bina şu anda. Yeşil alan var şu anda önceden çölmüş şimdi yeşillikte var:D

Buralar çok değişmiş komple ileriye doğru(denize kadar) bina var.

Ben bile bu kadar çok değişiklik olduğunu düşünmüyordum bir baktım eski konularıma 3-4 ayda dünya kadar değişiklik olmuş. hiçbir şey yok şimdi. Kaç katlı apartmanlar var üstteki fotoda baya değişti.
Ali Ağaoğlu musun sen ? Ne işin var şehirle ? :D Bu arada emek var.Kolay gelsin.Ama sırf tahta bayıyor adamı :)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum seni baymıyorsa ve fikir almak istemiyorsan burada paylaşmazsın.Bu arada devam et güzel ama build biraz kötü.