Görünce Kulaklarım Kör oldu O_O

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yalansa Kuran çarpsın mceditten yapmadım minecraftta map yapıyodum silahçı villager buldum ismini silahçı yaptım marketini yaptım tüm itemleri açıyodum (oyuncular hepsini alabilsin diye. ) birden karşıma şu çıktı eskiden köylüler bizi kazıklardı şimdi biz köylüleri kazıklıyoz O_O 1 emerald a 2 enchant iksiri O_O
[DOUBLEPOST=1392228326,1392228192][/DOUBLEPOST]sürüm üstte yazıor
bide o ne biçim mc logosu demeyin premium olunca düzeliyor bi hata yaptım logo değişti dillerden sadece english kaldı (ALLAH'tan ingilizce biliyom ) seslerde değişti premium launcher den girince düzelior

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak "o ne biçim bir logo" demeyiz çünki zaten onun teamextreme(crackli) minecraft simgesi olduğunu biliyoruz.
İkinci olarak bu kadar saçma bir konu açmak için çok mu uğraştın -_-

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak "o ne biçim bir logo" demeyiz çünki zaten onun teamextreme(crackli) minecraft simgesi olduğunu biliyoruz.
İkinci olarak bu kadar saçma bir konu açmak için çok mu uğraştın -_-
ben team extreme kullanmıyorum forgeyle demoyu birbirine kattım böle oldu :S
ayrıca yazmak için hiç uraşmadım

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 level atlanmaz, belirli bir xp verir.

Edit: Biriside çıkıp kulaklar kör olmaz demedi :ha:
ahahah :D ayn kulaklar nasıl kör olur aga ya :D
ayrıca 2 tecrübe iksiri neyine yaricak yine kazık :D bi 2 level falan alabilirsin doğruda 2 kömür kazarsın tamam 2 levelin oldu :p bi emerald ne kadar nadir bulunur biliyormusun ? yanlış olabilir ama emeraldlar 10.000 blok kare içerisinde 10-20 tane bulunuyor şanslıysanız bazende 45 olabiliyor