Mapim İçin Arkadaş Aranır

safkan55123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir advanture map yapmak istiyorum ve bunun zor bir iş oldugunu düşünüyorum eğer sizde isterseniz beraber yapalım hem birlikte eğlenceli olur
RedStone ve command blockta uzmanım sadece buildi güzel bir arkadaş olması yeterli Skype:Kaan.Boncuk ekleyin konuşalım eğlenelim vede birlikte Hypixel kadar iyi bir maper olalım :D (biliyorum abarttım ama neden olmasın ? )

safkan55123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaş kaç? Ben yardım edebilirim eğer kabul edersen

Yaşım 15 Senin için sorun olmassa benim için hiç sorun olmaz bence kabul :D[DOUBLEPOST=1392215777,1392215365][/DOUBLEPOST]Arkadaşların varsa bence onlarıda getir ne kadar kişi okadar eğlenceli[DOUBLEPOST=1392219814][/DOUBLEPOST]pfff neden kimse bakmıyo D:

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Command block ve redstone da uzmansan cuma günü ekliycem seni seninle konuşalım biraz benim de yardıma ihtiyacım var belki map yaparız :)

safkan55123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Command block ve redstone da uzmansan cuma günü ekliycem seni seninle konuşalım biraz benim de yardıma ihtiyacım var belki map yaparız :)
inşallah yaparız neden bugun değilbiran önce yapmak istiyorum :D mümkünse şimdi ekle hemen başlıyalım plgin paketivar buildi yaparız sonra command blockları ekleriz (cunku bukkit serverda bazı command block komutları :D çalışmıyo :D)

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inşallah yaparız neden bugun değilbiran önce yapmak istiyorum :D mümkünse şimdi ekle hemen başlıyalım plgin paketivar buildi yaparız sonra command blockları ekleriz (cunku bukkit serverda bazı command block komutları :D çalışmıyo :D)
Ozaman cuma günü ekliyorum skypedan başlıyoruz :) Ben daha çok skywars tarzı maplar yapmayı severim

FGMlhysrszn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben yapabilirim youtube kanalim da var

Telefondan yazdim hatalar icin ozur dilerim.

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 15 Senin için sorun olmassa benim için hiç sorun olmaz bence kabul :D[DOUBLEPOST=1392215777,1392215365][/DOUBLEPOST]Arkadaşların varsa bence onlarıda getir ne kadar kişi okadar eğlenceli[DOUBLEPOST=1392219814][/DOUBLEPOST]pfff neden kimse bakmıyo D:
Ben senden küçüğüm ama skype eklerim yaparız (^_^)

safkan55123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben senden küçüğüm ama skype eklerim yaparız (^_^)
yaş fark etmez ekle şimdi istersen[DOUBLEPOST=1392230156,1392230106][/DOUBLEPOST]benden başka varmı redstoneyi cok seven :D[DOUBLEPOST=1392230190][/DOUBLEPOST]hepiniz ekleyin şimdi daha sonrada yaparız şimdide yaparız[DOUBLEPOST=1392230929][/DOUBLEPOST]
Ben yapabilirim youtube kanalim da var

Telefondan yazdim hatalar icin ozur dilerim.

senide bekliyorum kardeşim ne kadar fazla okadar iyi kusurabakma okadar yorum arasından gormemişim seni :D

FGMlhysrszn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onemli dwgil benim basladigim bir map var istersen ondan biraz esinlenebliriz ya da guzel bir map yapalim :D

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi