Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 Mesajlı pazar günü üye olan arkadaşım, bilinen şeyleri paylaşmak kimsenin istediği bir şey değildir aksine istenmez, çünkü post kasmak gibi görünüyor böyle olunca örneğin ben TNT nasıl patlar diye konu açsam post olur bilmeyen var mı ki böyle bir şey paylaşıyorsun umarım bir daha gereksiz konular açmazsın foruma hoş geldin mesajınıda burada vereyim
Evet Bazılarımız açıklamayı okumuyor herhalde. Ki bu foruma çok önceden beridir üyeyim youtube kanalımla adım uyuşsun diye yeni kanal açtım eleştirlerinizi dikkate alıyorum teşşekürler
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.