UgurcanMKA
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar dün akşam telefona root atmaya çalıştım sonra açılmadı telefon acil yardım edin lütfen "Samsung Galaxy S2"
Format atamıyorumki[DOUBLEPOST=1392377629,1392377599][/DOUBLEPOST]Format at
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
nereden bulabilirim gt-i9100 modeliWipe dosyası indir.Modelinle uyumlu olsun ama.Sonra odinden flashla.Bütün bilgileriniz silinecek ama recovery mod yüklemediyseniz tekrar başka şekilde düzelmez.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Orjinal Samsung Türkiye 4.1.2 AndroidFormat atamıyorumki[DOUBLEPOST=1392377629,1392377599][/DOUBLEPOST]
nereden bulabilirim gt-i9100 modeli
Çok sağ ol PDA dan mı atıcam?Orjinal Samsung Türkiye 4.1.2 Android
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Odinden flashla.
Çok teşekkür ederim her şey gitti ama buna da şükür açıldı ya telefon3. Seçenek pda sanırım.Tam hatırlamıyorum.
Rica ederim.Herhangi bir root rom sorularınızda yardımcı olabilirim.Çok teşekkür ederim her şey gitti ama buna da şükür açıldı ya telefon![]()
root istemeyen ekran içi kayıt uygulaması biliyormusun?Rica ederim.Herhangi bir root rom sorularınızda yardımcı olabilirim.
Ana sayfa tuşu ve güç tuşuna aynı anda bastığında ekran görüntüsü alır.root istemeyen ekran içi kayıt uygulaması biliyormusun?
video şeklinde .sAna sayfa tuşu ve güç tuşuna aynı anda bastığında ekran görüntüsü alır.
Root dışında olmuyor ne yazık ki.video şeklinde .s