MortalAngeL_
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Ben Bungeecord Yapıyorum Ama Olmuyor Biri Bana Hazır Dosyalarını Atabilirmi(.zip olursa iyi olur
) sonra ben olmassa yardıma geçeğim help meeee
Kardeşim benim de bir sorum var.BungeeCord'un bir ayarlaması neredeyse yoktur. Bir .bat ile BungeeCord.jar'ı çalıştırdıktan sonra config.yml de sunucularınızın IP'sini ayarlamalısınız. Ki bu da bir belge atmaya gerek duyulacak bir durum değil. Hangi aşamada takıldığınızı söylerseniz size ona göre yardım edebilirim.
BungeeCord.jar'ı çalıştırmak için oluşturduğuuz .bat'ı çalıştırmanız yeterli. Uzak Masaüstü oalrak bağlanırsanız çalıştırabilirisiniz. BungeeCord.jar'ı herhangi bir eyre koyabilirisniz fakat ben belgelerin karşımaması için onun için ayrı bir klasör oluşturmanızı öneririm.Kardeşim benim de bir sorum var.
Nasil ftpden bungeecord u calistiracagim bunu bilmiyorum. Yardim edersen sevinirim. Birde bungeecord.jar dosyasini nereye atayim ? Şimdiden teşekkürler
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nitradodan aldim ve nasil baglanacagimi bilmiyorum. Nitrado 1.7.2 için destek vermiyor oyüzden onlar bana yardimci olmadılar. Uzak masaüstü bağlantısını denediğim de hata alıyorum yada bekliyor öyleBungeeCord.jar'ı çalıştırmak için oluşturduğuuz .bat'ı çalıştırmanız yeterli. Uzak Masaüstü oalrak bağlanırsanız çalıştırabilirisiniz. BungeeCord.jar'ı herhangi bir eyre koyabilirisniz fakat ben belgelerin karşımaması için onun için ayrı bir klasör oluşturmanızı öneririm.
Bende bir tane var verem özelden gel vereyim.Ama reklam sorun filan doludur onu söliyem şimdiden.Acil Arkadaşlar
Olsun Özele Gel Skype: mustafatalha-shutupBende bir tane var verem özelden gel vereyim.Ama reklam sorun filan doludur onu söliyem şimdiden.