Minecraftta /home ve /sethome komutları [Modsuz-Pluginsiz]

qokhanqonul

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu video'da vanilla minecraftta (modsuz-pluginsiz vb.) nasıl /sethome ve /home gibi komutları kullanabileceğimizi gösterdim. Bunu 1.8'de gelen @e ile yaptım.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu süper bir icat oldu bence siz de yapabilirsiniz.

Video izlerken ek açıklamaları açınız.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Keşke komutları türkçe yapsaydın.
/sethome = /ev belirle gibi
-----
Komut bloğundaki komutları verir misin ?
Tmm gördüm yazmışsın.

Son düzenleme:

qokhanqonul

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Önemli değil zaten kolayca değiştirebilirsin :)[DOUBLEPOST=1391965121,1391870631][/DOUBLEPOST]Çok az görüntülenme gelmiş? Oysa harika bir icat.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı[DOUBLEPOST=1391981152,1391980794][/DOUBLEPOST]Kanalları arkadaş ekleyelimmi kanalımın adı CubeSword bende senin gibi command blockla uğraşıyorum ve çoğu NBT tagı bilirim beraber redstone yapabiliriz.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.8 nasıl giriyorsunuz ? snapshot mu ?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben yaptımda "tp @p @e[name:Home]" komutu çalışmıor "The entity UUID provided is in an invalid format" yazıor

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet saol çok işe yaradı.şu an survivala sistemi kurup hilesiz survival yapıyom :D[DOUBLEPOST=1392479526,1392459010][/DOUBLEPOST]Bunun tek problemi var. "Evet evimize /sethome çektik.Ama çok uzaklaşınca birden kayboluyor kedi.Mesela yakınlardeyken /home yazıyorum çalışıyor.Madende biraz derine inince minecraft chunkları saolsun bi anda yok oluyor kedi ve /home yazınca sadece tplendin yazısı çıkıor"