[=Dolandırıcılık=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dolandırıcılık

Arkadaşlar, Son Zamanlarda "Premium Hesap, Adminlik, OP'lik, Gift Code, Crack" Dolandırıcılığı Kol Geziyor.
Oyuna Yeni Başlayan Arkadaşlarım Lütfen Bu Konuyu Sonuna Kadar Okusunlar.
Size Bir Hikaye Anlatacağım Bu Hikaye Benim Başımdan Geçti:

Bende Oyuna Yeni Başladığım Zamanlarda, Premium İstiyordum.
Arkadaşım Bana Premium Almıştı Sağolsun.
Ama Benim İçimde Kaldı. O, Benim İçin Premium Hesap Almıştı Fakat Benim Ona Yapabileceğim Bir Şey Yoktu.
Derken Aklıma Bir Fikir Geldi.
Premium Code Alıp, Daha Karla Satacaktım ve Parayı Arkadaşıma Teşekkür Baabında Verecektim.
Ama Öyle Olmadı.
Aldığım Premium Code Sahte Çıktı. Sattığım Adama Parasını Geri Vermek Zorunda Kaldım ve Benden 50TL Gitti.

Sakın Bunlara İnanmayın. Adamın Aklını Alırlar.

[=Dolandırıcılığı Nasıl Anlarız?=]

Dolandırıcıları, Onların;

Kullanıcı Adından, Ettiği Laflardan, Kişiliğinden ve Tavrından, Umursamazlığı ve Aceleliğinden ve Gözlerinden Anlarız.

"Gözleri Mi?" Evet Gözleri.
Araştırmalara Göre Dolandırıcı İnsanların Göz Bebekleri Bu İşlemi Yaparken Büyüp, Küçülürmüş.
Küçülmesi, Onu Yakaldığınızı Sandığından, Büyümesi İse Yuttuğunuzu Sandığından Olurmuş.

-TehPostman

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Ben Onu Mu Demek İstiyorum!
Skype'tan Görüntülü Konuşmadınmı Hiç!
Yani İlla bir şey Bulacaksınız.
Git sen yap ben arkandan gelirim.
Fikirlerine katılıyorum.Ama göz kısmını uygulamak çok zor.Hosting gibi özel firmalar her müşterisine bu kadar detaylı vakit ayırmaz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fikirlerine katılıyorum.Ama göz kısmını uygulamak çok zor.Hosting gibi özel firmalar her müşterisine bu kadar detaylı vakit ayırmaz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sende haklısın ama en azından fotoğrafını felan görebiliriz? Hadi diyelim fotoğrafı yok. Gözde bu kadar kalmayız? :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
En az 6 ayını doldurmuş bir hosting'in şikayetlerini araştırın kaç tane şikayet var, hangisiyle nasıl ilgilenmişler, genel olarak hangi şikayetler var iyice araştırın, hosting şikayetleri bölümü en uygun yer.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu Tam Olarak Bir Rehber ve ya Kılavuz Bile Sayılmaz. Sadece Uyarı Gibisinden. En Çok Yazıyorsam Da Forum'u Yok Etmedik Hani.[DOUBLEPOST=1392477622,1392477589][/DOUBLEPOST]Bende girmek istemiyorum tartışmaya, tamam.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasi yani ben premium olmak istiyom minecraftda nasil olmalıyım nerden olmalıyım[DOUBLEPOST=1394484343,1394484151][/DOUBLEPOST]Ben premium olmak istiyom nasil olucam yani nasil dolandiriyolar kim dolandiriyo