RadioActiveTR
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu espiriyi Afrika'daki çocuklara söyle açlıktan ölmezler.
Bunu yazmak için ne kadar uğraştın?Ulan tam gazoz içiyordum bu paylaşımı görünce güleyim derken monitöre gazoz döktüm sese babam koştu <o ses neydi lan> diye bağırdı ben de o ses sensin dedim bunu duyunca beni kemerle dövmeye başladı sonra monitörü fark etti ulan p## o monitör senden kıymetli diye bağırıp karnıma çakı sapladı ama karnında taşıdıgim demir plakaya denk geldi bunu babamin arabasını duvara carptigimdan beri karnımda taşıyordum neyse babam öldüğümü sanıp beni derin dondurucuya tıktı bem orada bir algıda kutusu gördüm hemen açtım içinden sarma çıktı ben de oh be bu gün de doydum dedim ve hepsini yedim canı sarma çeken babam domdurucunun kapağını açtı ve beni plakayı elimde tutarken gördü sen daha gebermedin mi pe##### lan o##### o benim plaka mı si#### bellanı dedi ve kulağımı kesip köpegim karabaşa verdi bunu gören annem polisi aradı babam bunu duyunca annemi çakısı ile 5 parçaya ayırırdı ve karabaşa zorla yedirdi bu sırada polis geldi ve onu tutukladı hapse götürürken dayım amcamın helikopterinden sniperla vurdu polisleri ve eniştem burada kalamayız dedi ve Amerikaya geldik vatandaşlığa geçip Chikago ya taşındık burada kulak nakli oldum ama sadece zenci kulağı vardı şu an bir kulağım siyah neyse iste bir gün biz sınıfta sınav olacağız sınav başladı ben 11. Soruda iken yanımda oturan Carl diye bir çocuk fire in the hole diye bağırdı sal#### çalışmamış tüm gece CS.oynanmış m## bizim kaşar Alice bu sesten korkup cebindeki cakmagi düşürdü çakmak kırıldı içindeki sıvı etrafa saçıldı Jamie diye bir p** Bu sıvıyı yaktı okul tahliye edildi eve saldılar bizi yolda giderken bizim evin önünde bir araba durdu içinden annanem ve dedem çıktı evi mini gun ile taramaya başladılar babam dayım ve amcam öldü beni görünce dedem bana bomba attı şu anda ağır yaralıyım ve muhtemelen bunlar son sözlerim mutlu musun ?
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
0.dk telefonun not defterine kayıtlı copyala-yapıştır yaptımBunu yazmak için ne kadar uğraştın?
Ulan tam gazoz içiyordum bu paylaşımı görünce güleyim derken monitöre gazoz döktüm sese babam koştu <o ses neydi lan> diye bağırdı ben de o ses sensin dedim bunu duyunca beni kemerle dövmeye başladı sonra monitörü fark etti ulan p## o monitör senden kıymetli diye bağırıp karnıma çakı sapladı ama karnında taşıdıgim demir plakaya denk geldi bunu babamin arabasını duvara carptigimdan beri karnımda taşıyordum neyse babam öldüğümü sanıp beni derin dondurucuya tıktı bem orada bir algıda kutusu gördüm hemen açtım içinden sarma çıktı ben de oh be bu gün de doydum dedim ve hepsini yedim canı sarma çeken babam domdurucunun kapağını açtı ve beni plakayı elimde tutarken gördü sen daha gebermedin mi pe##### lan o##### o benim plaka mı si#### bellanı dedi ve kulağımı kesip köpegim karabaşa verdi bunu gören annem polisi aradı babam bunu duyunca annemi çakısı ile 5 parçaya ayırırdı ve karabaşa zorla yedirdi bu sırada polis geldi ve onu tutukladı hapse götürürken dayım amcamın helikopterinden sniperla vurdu polisleri ve eniştem burada kalamayız dedi ve Amerikaya geldik vatandaşlığa geçip Chikago ya taşındık burada kulak nakli oldum ama sadece zenci kulağı vardı şu an bir kulağım siyah neyse iste bir gün biz sınıfta sınav olacağız sınav başladı ben 11. Soruda iken yanımda oturan Carl diye bir çocuk fire in the hole diye bağırdı sal#### çalışmamış tüm gece CS.oynanmış m## bizim kaşar Alice bu sesten korkup cebindeki cakmagi düşürdü çakmak kırıldı içindeki sıvı etrafa saçıldı Jamie diye bir p** Bu sıvıyı yaktı okul tahliye edildi eve saldılar bizi yolda giderken bizim evin önünde bir araba durdu içinden annanem ve dedem çıktı evi mini gun ile taramaya başladılar babam dayım ve amcam öldü beni görünce dedem bana bomba attı şu anda ağır yaralıyım ve muhtemelen bunlar son sözlerim mutlu musun ?
Sıkılmadınız mı abi ya ?Ulan tam gazoz içiyordum bu paylaşımı görünce güleyim derken monitöre gazoz döktüm sese babam koştu <o ses neydi lan> diye bağırdı ben de o ses sensin dedim bunu duyunca beni kemerle dövmeye başladı sonra monitörü fark etti ulan p## o monitör senden kıymetli diye bağırıp karnıma çakı sapladı ama karnında taşıdıgim demir plakaya denk geldi bunu babamin arabasını duvara carptigimdan beri karnımda taşıyordum neyse babam öldüğümü sanıp beni derin dondurucuya tıktı bem orada bir algıda kutusu gördüm hemen açtım içinden sarma çıktı ben de oh be bu gün de doydum dedim ve hepsini yedim canı sarma çeken babam domdurucunun kapağını açtı ve beni plakayı elimde tutarken gördü sen daha gebermedin mi pe##### lan o##### o benim plaka mı si#### bellanı dedi ve kulağımı kesip köpegim karabaşa verdi bunu gören annem polisi aradı babam bunu duyunca annemi çakısı ile 5 parçaya ayırırdı ve karabaşa zorla yedirdi bu sırada polis geldi ve onu tutukladı hapse götürürken dayım amcamın helikopterinden sniperla vurdu polisleri ve eniştem burada kalamayız dedi ve Amerikaya geldik vatandaşlığa geçip Chikago ya taşındık burada kulak nakli oldum ama sadece zenci kulağı vardı şu an bir kulağım siyah neyse iste bir gün biz sınıfta sınav olacağız sınav başladı ben 11. Soruda iken yanımda oturan Carl diye bir çocuk fire in the hole diye bağırdı sal#### çalışmamış tüm gece CS.oynanmış m## bizim kaşar Alice bu sesten korkup cebindeki cakmagi düşürdü çakmak kırıldı içindeki sıvı etrafa saçıldı Jamie diye bir p** Bu sıvıyı yaktı okul tahliye edildi eve saldılar bizi yolda giderken bizim evin önünde bir araba durdu içinden annanem ve dedem çıktı evi mini gun ile taramaya başladılar babam dayım ve amcam öldü beni görünce dedem bana bomba attı şu anda ağır yaralıyım ve muhtemelen bunlar son sözlerim mutlu musun ?
hayırSıkılmadınız mı abi ya ?
çoq mutluyum[DOUBLEPOST=1392493248,1392493208][/DOUBLEPOST]Bunu yazmak için ne kadar uğraştın?
O değilde konu benim konum sana noluyoTamam yaşama sevinciniz gitti siliyorum
Uzun yazı paylasmistim monitörlüçoq mutluyum[DOUBLEPOST=1392493248,1392493208][/DOUBLEPOST]
O değilde konu benim konum sana noluyo
Monötür?Uzun yazı paylasmistim monitörlü
Orada monitör yazıyorMonötür?
Aramıza hoşgeldin.Mübarek işsiz kardeşlerimde bur.... *üşendi*