Bana gerçekten güzel fikirler verdinGörevleri Olsun,
Warp Yerine Uzay İstasyonu Olsun, Oradan Işınlanalım,
Lapis Olmasın
Zümrüt Olmasın
Yarı-RPG Olsun
Yetenekler (McMMO) Olsun,
Rütbeler Olsun,
Mesela: "Teğmen" Gibi,
Hikayesi Olsun,
Savaşı Olsun,
Klanı Olsun Ama Biz Açamayalım:
Sadece Yönetimin Açtığı 3 Klan Olsun, Bu Klanlar Irk Sayılsın ve Halka Açık Olsun, Spawn'daki Eğitim Yerinde İlk Başladığımızda Hemen Seçelim.
Kitler Olsun
Spawn'ın Başlangıcında Hikaye ve Klan Seçme Alanı Olsun
Warp'ları 32+ Olsun ama Dediğim Gibi Warp Komudu İle Olmasın, Uzay İstasyonu Olsun
Elmas Set Olmasın, Güçlü Oluyor.
Meslekler Olsun
Hammadde Olmasın
Klaslar Olsun,
PvP Ormanda Açık Olmasın, "Çarpışma Arenasi 101" Olsun,
Spawn'da Hikayeye Uygun Müzik Çalsın,
İks rey (Normalini sansürlüyor) Olsun, Fakat Bu Hile Sayılmasın, Uzay İstasyonu Varsa İks rey Nasıl Olmasın?
Bükücülük Olsun (Avatar Plugin)
Aklımda Bunlar Var.
İmkansız Diyorsan Karar Senin
Hep böyle bir server'da normal oyuncu olarak oynamak istedim ama kimse düşünemediBana gerçekten güzel fikirler verdinBunları dikkate alacağım. Hatta bayağı bir dikkate alacağım.
Peki bu rütbeleri nasıl atlatmayı düşünüyorsun?Hep böyle bir server'da normal oyuncu olarak oynamak istedim ama kimse düşünemediSağol
![]()
Rütbeleri Tamamladıkları Görevlerin Sonunda Aldığı Yüzdeler İle. Eğer Yapabilirsen, Görevleri Assassin's Creed III'teki Gibi Yapabilirsin. Bir Görevi Aniden Bitirebilir, Ve Ya Bir Görevin İçindeki Diğer Yan Görevleri Yaparak Yüzde Kazanabilirsin.Peki bu rütbeleri nasıl atlatmayı düşünüyorsun?
Edit: Oynama zamanına göre, belli bir görevi yapmasına göre vs vs.
Görevleri Olsun,
Warp Yerine Uzay İstasyonu Olsun, Oradan Işınlanalım,
Lapis Olmasın
Zümrüt Olmasın
Yarı-RPG Olsun
Yetenekler (McMMO) Olsun,
Rütbeler Olsun,
Mesela: "Teğmen" Gibi,
Hikayesi Olsun,
Savaşı Olsun,
Klanı Olsun Ama Biz Açamayalım:
Sadece Yönetimin Açtığı 3 Klan Olsun, Bu Klanlar Irk Sayılsın ve Halka Açık Olsun, Spawn'daki Eğitim Yerinde İlk Başladığımızda Hemen Seçelim.
Kitler Olsun
Spawn'ın Başlangıcında Hikaye ve Klan Seçme Alanı Olsun
Warp'ları 32+ Olsun ama Dediğim Gibi Warp Komudu İle Olmasın, Uzay İstasyonu Olsun
Elmas Set Olmasın, Güçlü Oluyor.
Meslekler Olsun
Hammadde Olmasın
Klaslar Olsun,
PvP Ormanda Açık Olmasın, "Çarpışma Arenasi 101" Olsun,
Spawn'da Hikayeye Uygun Müzik Çalsın,
İks rey (Normalini sansürlüyor) Olsun, Fakat Bu Hile Sayılmasın, Uzay İstasyonu Varsa İks rey Nasıl Olmasın?
Bükücülük Olsun (Avatar Plugin)
Gerisi Normal Survival Olabilir,
Minigames'in Adı Talim OIsun, En Azından Ciddiliği Bozmayalım
Aklımda Bunlar Var.
İmkansız Diyorsan Karar Senin
Git direkt NoMercy Oyna Hani.Öncelikle server açılırsa dediğim gibi ilerler
Serverde 2 para birimi olacak birisi TL ödeyip alabileceğimiz edit veya değil itemler satın alabileceğimiz mesela nomercy nin NP si gibi...
Biriside Elmas , Zümrüt veya direk para olabilir.
Serverde minigamesler olacak oralardan para kazanılacak yani şöyle kastığınız itemler her şey bir para biriminde toplanacak.
3 dünya olacak 1 pvpsiz orman 1 pvpli orman 1 faction ormanı
Pvpsiz ormanda klanı olmayanlar gereksiz bir itemle (mesela altın kürek) claim atabilecek ve istediği gibi survival yapabilecek.
Pvpli ormanda claim olmayacak sadece klanı olmayanların kapışması için (World olmasına gerek yok sadece bi arena olsada olur)
Faction ormanı (biliyorsunuz faction pvpsi sadece olacak normal pvp size göre)
Böyle geniş bir sistem olsa çok iş görür ancak insanlara anlatması biraz zor olabilir *,*
Git direkt NoMercy Oyna Hani.