Medieval Clock and Watch Tower | Anyone Watching U [UZA] Orta Çağ Saat Kulesi

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
UZAtmadan resimler :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Beğendiyseniz LIKE tuşucuğuna basmayı unutmayın lao :D

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat kulesini beğendim fakat şu aşşağıya doğru inen çit olayını anlamadım ama güzel olmuş :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Saat kulesini beğendim fakat şu aşşağıya doğru inen çit olayını anlamadım ama güzel olmuş :)
Ya bi yerde okumuştum bu orta çağlarda daha yeni yeni elektrik akımını toprağa iletip binaların yanmasını önlüyorlardı ahanda o bu :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hepimiz Madnes'ten alıntı yaparız azıcık değil mi :)
en sevmediğim şekli kullanma bir daha lütfen en azından benim konularımda ( :) bu ) madnesin yaptığı saat kulesinin sadece saat kısımları aynı. ha alıntı ha çalıntı aynı benim gözümde.[DOUBLEPOST=1392656308,1392640558][/DOUBLEPOST]İlla etiketlemek mi lazım yorum bırakmanız için :/

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
en sevmediğim şekli kullanma bir daha lütfen en azından benim konularımda ( :) bu ) madnesin yaptığı saat kulesinin sadece saat kısımları aynı. ha alıntı ha çalıntı aynı benim gözümde.[DOUBLEPOST=1392656308,1392640558][/DOUBLEPOST]İlla etiketlemek mi lazım yorum bırakmanız için :/

Öncelikle söyleyeyim tabletteyim.Ayrıca alıntı ve çalındı arasında bayağı fark var.O dediğin simgeyide pek kullanmam.Söylediğim gibi tabletteyim.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı ama detaylar karışık daha düzgün yapabilirsin.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
SÜPER! Olmuş ben çok beğendim

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz kısa mı? Bana öyle geldi gibi ama güzel.. :D Bu kuleden gözükebilecek şekilde birde uzağa kale yap veya şehir veya Köy süper olur..