7 bölümlü Büyük parkur-labirent-quız daha çok fazlalı map kaçırma gir...

MineKafaTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben MineKafaTC sizlere yeni mapımı sunuyorum tamamen el yapımıdır komut blokludur ve eğlencelidir...

Amaç:7 bölümdeki 7 renk yünleri toplayıp yerlerine koymak.
Bölümler:Quız - Parkur - Labirent - Run - Zombie war - Door quız - Macera

Resimler:Arkadaşlar çok özür dileyerek resimleri link olarak koymak mecburiyetindeyim beceremedim öbür türlü..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirme Link:

Baktığınız için teşekkürler... Yorumlarınızı Eksik etmeyiniz.. :)

MineKafaTc[DOUBLEPOST=1392578571,1392577272][/DOUBLEPOST]Güncel

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söylediğim Gibi upmatik.com çok iyi çalışıyor Forum Olarak Paylaşılabiliyor Ama Doğrudan Linkini Koymalısın

MineKafaTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sana şöyle söylim diversity hiç oynamadım ama adını çok duydum ciddi sölüyorum bulamadımda zaten türkçesini biliyorsan söle deneyem
:)

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynadığım en eğlenceli parkur,soru vb. mapıyıdı.Daha iyilerini bekliyoruz.Ama bazı hatalar vardı kapı bölümünde 2 robot lu savaş filmine Transformice yazmışsın :D Transformers yazıcaktın sanırsam :) Bir tane daha map yaparsan seve seve oynarım.

IEmoMertI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Resim koymak için forum kodunu yazmıcan.Bende öle yapıodum sonradan gördüm.Doğrudan erişim yazan yerdeki şeyi yapıştırcan.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynadığım en eğlenceli parkur,soru vb. mapıyıdı.Daha iyilerini bekliyoruz.Ama bazı hatalar vardı kapı bölümünde 2 robot lu savaş filmine Transformice yazmışsın :D Transformers yazıcaktın sanırsam :) Bir tane daha map yaparsan seve seve oynarım.

Iyy transformice bebe oyunu :D

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

MineKafaTC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İltifatlar için çok teşekkürler elimden geldiğince v1.2 yi yaparım yanlış yazdığımı bende çok geç anladım :D
Resim koymak için forum kodunu yazmıcan.Bende öle yapıodum sonradan gördüm.Doğrudan erişim yazan yerdeki şeyi yapıştırcan.
Önerin için teşekkürler