dataTag'lar Nasıl Kullanılır? - Bölüm 1

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Pek çoğunuzun merak ettiği dataTag'ların nasıl çalıştığını öğrenmek için başlattığım rehberin 1. bölümü. Toplamda 2 yada 3 bölümden oluşmasını planlıyorum ama diğer videolarımla kıyaslandığında süresi çok daha fazla. İyi Seyirler...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Chunk Format:

NBT Format:

Item Structure:

Notepad++:

Facebook (Yeni!):

CelticCoder94

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Videonu izledim ve beğendim çok açıklayıcı olmuş.Sana bir soru sormak istiyorum Java yada Bukkit hakkında bir bilgin var mı? Ben kendim Bukkit API üzerinde çalışıyorum ve üzerinde düşündüğüm birçok pluginin commandblock ile yapılabileceğini farkettim.Sence Plugin ile yapılabilecek birçok şey commandblock yada redstone devreleri ile yapılabilir mi?

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonu izledim ve beğendim çok açıklayıcı olmuş.Sana bir soru sormak istiyorum Java yada Bukkit hakkında bir bilgin var mı? Ben kendim Bukkit API üzerinde çalışıyorum ve üzerinde düşündüğüm birçok pluginin commandblock ile yapılabileceğini farkettim.Sence Plugin ile yapılabilecek birçok şey commandblock yada redstone devreleri ile yapılabilir mi?
Pek çok şey yapılabilir ama plugin yazma bilgim yok

CelticCoder94

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CommandBlock ile birçok şey yapabilir ama hem sunucuyu hem de clienti kasacağı için önermem. Plugin yazmak en iyisi, hem de daha kolay
Bende pluginler sunucuda yer kaplar,yavaşlatır sanıyordum.Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için o zaman pluginlerle uğraşmaya devam B).

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen gördüğüm en iyi redstonecusun.Tüm videolarını izledim ve hepsi ayrı bir güzel.Gerçekten TEB-RİK-LER :)