BungeeCord Aynı IP'den [YARDIM]

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Benim bir adet serverim var ve ben bu serveri bungeecord ile bölmek istiyorum.
Bungeecord'u 2.serverimle birleştirdim o yüzden sıkıntı çıkmıyor ama portu değiştirip yazdığım zaman java.connection...... gibi hata alıyorum ve diğer servere bağlanmıyor.
Nasıl aynı ip'yi böleceğim yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aynı İP'yi bölemezsiniz sadece port ile yapılabilir. İkinci sunucunuzda java hatası almanızın sebebi diğer sunucununzun portunun açık olurken diğer sunucunuzun portunun kapalı olması. Yani o sunucu içinde port açmalısınız.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam fakat bir şey soracağım ben mesela yaptım böldüğüm servere nasıl plugin yükleyeceğim acaba ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
"BungeeCord ile bölmek" aslında yanlış bir tâbir. BungeeCord suncuları birleştirmek için kullanılır. Bu söylediklerim aslında açıklaması gerek ama ben ne olur en olmaz diye ninede açıklayacaağım: İki sunucu kurarsınız (iki tane craftbukkit gibi) Aynı ilk sunucunuz gibi diğer sunucuzda da plugin kullanabilirisniz. Ve bunları BungeeCord ile birleştirrisiniz.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadınız port ile ? Görmüştüm bazı yerlerde de denedim olmadı :D yani port değiştirerek ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Anlamadınız port ile ? Görmüştüm bazı yerlerde de denedim olmadı :D yani port değiştirerek ?
Port değiştirerek yapabilirsiniz. Zaten BungeeCord'un mantığıda bu kullandığınız sunucuların portlarını değiştirerek aynı IP den sunucular. Ama sanırım siz BungeeCord da ayarlamanıza rağmen sunucularınızın portunu server.preporties belgesinden ayarlamayı unuttunuz.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben hangi serverin dosyasını değiştireceğim ki ? Zaten elimde 2 server var 1 i lobi diğerini zaten bağladım önceden ?