BungeeCord Aynı IP'den [YARDIM]

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucum bukkit ve server.pro... dosyasından Server Port kısmı zaten dolu ben ne yazacağım ki oraya ? biraz ayrıntılı anlatsanız çok sevinirim ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sunucum bukkit ve server.pro... dosyasından Server Port kısmı zaten dolu ben ne yazacağım ki oraya ? biraz ayrıntılı anlatsanız çok sevinirim ?
default-port olan 25565'ten farklı bir şey yazacaksınız (aslında lobi için 25565 diğerleri için farklı)

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi serverin propetriesine yazacağım ben onu anlamadım :D Lobi servere mi yazacağım ?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam da amacım zaten tek ipden birkaç adet server yapmak yani port ile. Başka server yok ki yazayım ?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlla ki yeni server açmak gerekiyor yani onun için ? Tek ip olsa bile ? Onun için birdaha para vermem mi gerekcek ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır şimdi elinizde tek bir IP var ve bunun üstüne 2 den fazla sunucu kuracaksınız. Bungeecord ile bu sunucuları port yardımıyla birbirine bağlamaya çalışıyorsunuz. Bir tane 25565 portlu lobi bukkit sunucunuz var. Bir de 25566 (diğer porttan farklı ) portlu başka bir bukkit sunucunuz var. Ama başka sunucularda eklemek istiyorsunuz. Buraya kadar doğru mu anlamışım?

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet doğru anladınız. 2. Sunucumu zaten bağladım ona gerek yok yani :) Sadece Tek ipli sunucuma başka sunucularda eklemek istiyorum.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl ? Nitradodan aldığım için en baştan satın almak gerekmiyor mu ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır kurun zaten ftb ile değil mi? Gerçi hiç nitrado kullanmadım. Aka muhtemelen ftb iledir

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl kurayım yani anlamadım :( Birde Ftb den kastınız nedir ? Ftp mi yani :D yoksa ftb mi :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kendi bilgisayarınızda kurun ve ftP ile suncunuza atın çalıştırın