Aralarda Kasma Sorunu

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR (fatihMinecraft),

Bu gün sizlere bir sorum olacak. Minecraftı 60 fps gayet güzel oynuyorum. Fakat aralarda fps 25, hatta 15 iniyor. Fakat bi en fazla 10 saniye sürdü.
Ayrıca gene 60 fps oynuyorum ama kasıyor arada oyun. İşte kasmanın ardından geliyor bu fps sorunu. Sizce çözümü nedir ?

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle 120 fps oynamanın bir yolu var mı ? Ekran kartın kaç gb-mb ?
Ve izlediğim bazı Gamerlar 60 fps kasmadan oynuyor.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
60 fps VSync İle Alakalı.
Java'yı Bütün Paketlerin olduğu Bir Paket Var (JDK vb.) 1GB Falan Onu İndir Bence

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fps denilen sey. Saniyede yuklenen goruntudur. Texture pack yukliyerek arttirabilirsiniz. Ellenmis minecraftlar var . Adi aklima gelmiyor suanda. Ekrqn ayarlarni dusurebilirsin. Ekran kartini guncelleyebilirsin.

Note IV cihazından Tapatalk 2 ile gönderildi

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orijinal ile Crack Fark Etmiyor Kasma Açısından.[DOUBLEPOST=1392915365,1392915294][/DOUBLEPOST]8*8 Resource Pack kullan oyunun grafiklerini biraz düşürür ama fps arttırır. @fthbTR
Kardeş orjinal derken default kast etti :D Öbür yandan dikkate alacağım 8x8 leri. ...x... arttıkça kalite artıp fps azalıyor o zaman anladığım kadarıyla.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet anlamışsın 8*8 Kullanmanı Öneririm Eğer Çok Lazımsa, Birde Optifine mod Yükleyebilirsin oda fps arttırıyor işine yarayacaktır @fthbTR