başarıyla rapor edildi.[DOUBLEPOST=1392405226,1392404517][/DOUBLEPOST]bitane site buldum @Admicos senin site güvenliği test etme sitenden geçirdim güvenli dediBeyler linkime tıklayın gerçekten premium geliyorLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şaka gibisiniz kardeşim söyleyecek söz bulamıyorum.başarıyla rapor edildi.[DOUBLEPOST=1392405226,1392404517][/DOUBLEPOST]bitane site buldum @Admicos senin site güvenliği test etme sitenden geçirdim güvenli dedi tıklayın millet
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(bu tür paylaşımlar yasakmı bilmiyorum ama gerçekse yasak değil galiba)
Reported: successbaşarıyla rapor edildi.[DOUBLEPOST=1392405226,1392404517][/DOUBLEPOST]bitane site buldum @Admicos senin site güvenliği test etme sitenden geçirdim güvenli dedi tıklayın millet
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(bu tür paylaşımlar yasakmı bilmiyorum ama gerçekse yasak değil galiba)
Kardeşim bi tıkla bak site mi çıkıyor ! Bilip bilmeden raporlamayın milleti ya !başarıyla rapor edildi.[DOUBLEPOST=1392405226,1392404517][/DOUBLEPOST]bitane site buldum @Admicos senin site güvenliği test etme sitenden geçirdim güvenli dedi
Toplu olarak rapor edildiniz ! Adamın yazdığını bilmeden konuşmayın !Reported: success
Bilip bilmeden konuşmayın !
![]()
(Yanlis anlamayin olmiyacagini biliyordum gosterme amacli)
Reported
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mi diyorum ? Dikkatli bakarsan ;@Maruf61 abimiz survey olduğunu resimli kanıtlamış sen hala bilip bilmeden raporlama diyorsın :/
1.başarıyla rapor edildi.[DOUBLEPOST=1392405226,1392404517][/DOUBLEPOST]bitane site buldum @Admicos senin site güvenliği test etme sitenden geçirdim güvenli dedi
2.Reported: success
İlk akilli telimden geldi sicak sicak ;D
Eti ne demiş : kekimi ye beni yemeBen mi diyorum ? Dikkatli bakarsan ;
1.
2.
Benden önce bilip bilmeden rapor edenler olmuş !
Tamam uzatmayın ya ! Allah aşkına buna inanan zeka sakatlılar var mı hala ?Eti ne demiş : kekimi ye beni yeme
Direk referans linki verdi adam ne yapmamızı bekliyorsun ?
Forum kuralları yenilendi haberiniz yokmu hala :/Tamam uzatmayın ya ! Allah aşkına buna inanan zeka sakatlılar var mı hala ?
Herkes yapıyor :/Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
aa görmedim yeni kuralları :/Forum kuralları yenilendi haberiniz yokmu hala :/
Herkes yapıyor :/