Admicos
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Arkadaşlar çoğunuzun bildigi gibi forumda bir süredir "Bedava Premium" olayları dolaşmakta... Bunların doğru olmadığı kanıtlanmış. Fakat hala paylaşanlar var. Bende bu siteler hakkında birazcık araştırma yaptım. Ve ortaya çıkanları göstermek istiyorum.
Üstteki resimde "Low Trust Rating" yani "Düşük güven Ratingi (Evet ingilizcem berbat
)" yazıyor. Ve altında da "%0 Safe" yani "%0 Güvenli" yazıyor.
(Site:
Ve şöyle bir yazı buldum:
Onlardan sonra yine inglizice bir tane buldum. Admlar sitenin surveylerini hackleyip dlllere göz atmışlar. Ve Onalr da fake diyor. Yazı uzun olduğu için size linkini atıyorum. Link:
Ve bir video da buldum:
Resmi çektiğim sitede aşağıdaki yazıları kendimce çevirerek yazıyorum...
(Site:
Umarım artık bunlara inanmazsınız.
---EPIC FREE PRIZES---
Üstteki resimde "Low Trust Rating" yani "Düşük güven Ratingi (Evet ingilizcem berbat
(Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
pic fr ee priz es.com-safe.html) (BOŞLUK KOYMAMIN NEDENİ SANSÜRLENMESİ)Ve şöyle bir yazı buldum:
Türkçesi:If you still believe Epic Free Prizes is real, you can go get scammed and a bunch of viruses for your computer. Then you can come back to me and tell me all about it. Epic Free Prizes is a scam that will give you viruses instead of what you thought that was going to be your prize. For the intelligent people out there, you are saving yourself from viruses and someone hacking your computer. (Site:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
samil25' Alıntı:Çevirisi:
Eğer hala epic Free Priz es'In gerçek olduğuna inanıyorsanız bilgisayrınıza birçok virüs bulaştırıyorsunuz. Sonrada geri gelip bunlar hakkında bana birşeyler söylüyorsunuz. Epic Free Priz es aldatmacası size ödlüe ulaşmanız için (bilgisayarınza) virüs bulaştırıyor. Akıllı insanlar ise virüslerden ve bilgisayar hacklemelrinden kendilerini koruyorlar
Onlardan sonra yine inglizice bir tane buldum. Admlar sitenin surveylerini hackleyip dlllere göz atmışlar. Ve Onalr da fake diyor. Yazı uzun olduğu için size linkini atıyorum. Link:
Giriş yap veya üye ol.
Ve bir video da buldum:
---GETCRAFT .NET---
Buna da bir resimle başlamak istiyorum:
Resmi çektiğim sitede aşağıdaki yazıları kendimce çevirerek yazıyorum...
SITE KARA LISTEDE
Bu website zararlı olarak değerlendirilmiştir.. Buda demek oluyor ki bu website spam veya virüs bulaştırabilir.
DÜŞÜK GÜVEN
Bu websiteLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.sisteminde düşük güven bölümündedir. Bu websiteden kaçınılması gerekmektedir. Virüs, Spyware tarzı kötü yazılımlar bulaştırabilir
(Site:
Giriş yap veya üye ol.
raft.net)Umarım artık bunlara inanmazsınız.
Son düzenleme: