Yardım

alpereny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SIRUN-1= Az önce futboldan geldim terli terli soğuk su içtim ve boğazım ağırmaya başladı ne yapmalıyım geçmesi için?
NOT:Kahve yap çay yap filan demeyin onları yapamam annem izin vermez farklı yöntemler soyleyin

SORUN-2=Sabah uyanmak çok zor geliyor ama uyanıyorum sonra okulda derslerde çok sıkılıyorum türkçe
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sosyal dersinde uyuyyorum fakat diğer ders hocaları kızıyor ne yapmalıyım sıkılmamak için?

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Balli sut fln ic azda olsa bogazni yumusatr .

2. Aileni ikna et . Hastaneden kurul raporu al 3 ay gitme okula. Ama ilk snawlara girdikten sonra al. Her sene bunu tekrarla evde gecir .d

Note IV cihazından Tapatalk 2 ile gönderildi

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Balli sut fln ic azda olsa bogazni yumusatr .

2. Aileni ikna et . Hastaneden kurul raporu al 3 ay gitme okula. Ama ilk snawlara girdikten sonra al. Her sene bunu tekrarla evde gecir .d

Rapor sınırı 45 gün.45 günden fazla rapor alsan bile 46. gün kalıyorsun :D

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Almak kolay degildir . Hastanedeki butn doktorlar toplanip verir :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hastanenin tanidik olmasi gerekir :D yanlis rapor alirsan askerde fln karsina cikar yani zararsiz bi durumu zararliymis gibi gostermen gerekir :)
Erken yat :D surekli milletle konus 2 haft sana hocalar surekli susdesin 3. Hafta kafan rahat uyursun :D yada baskabi taktik hoca ders anlatirken kalemi sag eline al sol kolunun ustune yat kalem olan elinide acik bi defter ustune koy hoca yanina gelip dikkatli bakmadan uyudugunu anlayamaz :D (arka siralarda yapilmasi tavsiye edilir. :) )

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sorduğun sorularda soru olsa yahu :) Sıkılmamak için dersi dinle parmak kaldır mal gibi oturup uyuma boğaz ağrın içinde sıcak süt iç iyi gelir

alpereny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cuma günü derste oturuyom 2.ders bi dalmışım uykuya dersin sonunda hoca uyandırdı sonra yatarken kazağımın düğmesi burnumda iz yapmış herkes gülmeye başladı hocada tolete git yuzunu yıka dedi ben gittim hoca sınıfa o hala bizi rüya sanıyo demiş fffuuuuuuuu

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
En pratik çözümler
SORUN-1= Az önce futboldan geldim terli terli soğuk su içtim ve boğazım ağırmaya başladı ne yapmalıyım geçmesi için?
NOT:Kahve yap çay yap filan demeyin onları yapamam annem izin vermez farklı yöntemler soyleyin

SORUN-2=Sabah uyanmak çok zor geliyor ama uyanıyorum sonra okulda derslerde çok sıkılıyorum türkçe matematik sosyal dersinde uyuyyorum fakat diğer ders hocaları kızıyor ne yapmalıyım sıkılmamak için?

Cevap 1: Bir daha futbol oynama ve terli terli soğuk su içme.
Cevap 2: Sabah uyanma akşam uyan, derslerde sıkılma.
Bu dediklerimi yaparsan %100 sorunun kalmaz. (Cidden kalmaz :p)