selam arkadaslar ben bekoo yani unlu builder

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sıkça serverlerde sorunlar cıkıyor evleri ve alanı yapmakta zorlanıyorsunuz biz deneyimli server kurucularından olusan ekibimizle bu sorunları ortadan kaldırmaya geldik sizde sorunalrınızın cozulmesini kalıcı olarak istiyorsanız skype adresine sv ip sini server bilgisini server kurucularının simlerini atmanız yeterli birde servere girdiğimizde builderliğimizin veya pluginlerle ilgili bir sorun ise modlugun verilmesi gerekir.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. ''sıkça serverlerde sorunlar cıkıyor evleri ve alanı yapmakta zorlanıyorsunuz'' kim demiş ??!?!?!
2. ben bekoyu beyaz eşya markası falan sanıyordum haniy .s .s .s
3. konu yanlış yerde.
4. sanki bir ingiliz alman rus sunda google translate den çeviri yapıp koymuşsun .s .s
5. ben state of decay oynamaya devam edeyim en iyisi (yanlış anlamadınız hava atıyorum sanki büyük birşeymiş gibi yani )

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
@Tario76 ünlü builderdir.Daha forumda adını duymadım sanırsam konu yeride yanlış.
Egosunu tatmin etmeye çalışan bir kişi daha...
1. ''sıkça serverlerde sorunlar cıkıyor evleri ve alanı yapmakta zorlanıyorsunuz'' kim demiş ??!?!?!
2. ben bekoyu beyaz eşya markası falan sanıyordum haniy .s .s .s
3. konu yanlış yerde.
4. sanki bir ingiliz alman rus sunda google translate den çeviri yapıp koymuşsun .s .s
5. ben state of decay oynamaya devam edeyim en iyisi (yanlış anlamadınız hava atıyorum sanki büyük birşeymiş gibi yani )
Egonun tavan yaptığı anlar... :D
1. Konu yeri doğru :p
2. Adam bu foruma yeni geldiyse Minecraft hakkında pek bir bilgisi yoktur, ben bu foruma üye olduğum an TNT ne ile patlatılıyor bilmiyordum dalga geçmeniz hoş değil, bu tarz yorumlar atmak yerine "Ünlü Builder"'in ne olduğunu arkadaşa anlatabilirdiniz. Foruma her yeni gelene böyle davranınca adamın üye olası gelmiyor ve forumu terk ediyor.
3. OyuncuLimon herkes komiklik yapabilir fakat komedyen olmak zorunda değil, böyle devam edersen şu sarı bücüre benzeyeceğini düşünüyorum forumda sevdiğim kişilerden birisin böyle davranma lütfen.
4. Forumumuza hoş geldin bir sorun olursa özel mesaj yoluyla sorabilirsin.