En az 10 modlu minecraft.jar

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu başlığı Yanlış, başına [İstek] yazman lazım şimdi bu konuya jar filesini bulmak için girenler var.

adsız

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
zig zag düzgün konuş bence çok kaba bir şekilde onuşuyorsun ben senin ettiğin küfrü :bruised: haline getirebilecek küfürler biliyorum ama şimdiye kadar kimseye yazılı küfür etmedim ve etmeyi de düşünmüyorum (diğer arkadaşlara da katılıyorum)

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ZigZag Erkekmisin lan sen ? Tamam dedim belki benden daha iyi biliyodur dedim ne demişsin bak kardeşim delikanlılık dediğin küfürden geçmez Akılsızlıktan ve Serserilikten geçmez ! Adam akıllı olmaktan geçer ben burada diğer arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum ve sırf senin bu ayak altındaki terbiyen yüzünden çoğu kişinin 10 modlu minecraft.jarını paylaşmadığını biliyor muydun ? Unutma burada kimsenin yaşı önemli değildir ya zeka kazanır yada para ! Oyüzden ya zeki davran gerisinide sen düşün !

babancahil1231

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm beyler dağılın bence çünkü adam sinirlenmiş :D . kimsin olm sen insan sorar seçenek nerde nerden değiştircem ama sen senin için neler diyom bilemezsin tövbe tovbe

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sinirliysen sitede ne işin var kardeşim allah allah yürü git belanı burda bulma yanlışını düzeltiyoruz anca konuşuyorsun Seni düzeltmeye çalışıyoruz kötü laf gibi geliyor diyorsun e daha ne yapabiliriz be kardeşim !

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlığa istek yazabilirdin benim 45 modlu mod paketime bakabilirsin ama ustalar için build craft 2 falan var :hihi:

fenerbahceli07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kusura bakmayın karıştım ama maalesef arkadaşlara katılıyorum.

Kaba bir cümle kurmuşsun ama farkında değilsin.Sitedeki arkadaşlar sana yardım etmek istiyor.Sen niye tersleniyorsun??