Dosyalar not defteri olarak açılıyor ! (ÇÖZÜLDÜ)

UjanseiRUSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar dün .minecraft ın içinden versions a girdim ve 1.7.2 seçtim ordaki 1.7.2.json dosyasını birlikte aç ile not defteri olarak açtım fakat yanlışlıkla tüm dosyaları böyle aç tıklanmış şimdi bütün .json dosyaları not defteri olarak açılıyor bu yüzden minecraft a girmiyor bi yardımcı olurmusunuz !

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim öncelikle json dosyasına gel bir kere sol tık sonra bir kere sag tık yap orda birlikte ac var orda en üstte önerilen programlar mı ne ona bas orda JAVA var onu sec dostum

Son düzenleme:

zzz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim öncelikle json dosyasına gel bir kere sol tık sonra bir kere sag tık yap orda birlikte ac var orda en üstte önerilen programlar mı ne ona bas orda JAVA var onu sec dostum
merhaba ben mesela apk dosyası indiriyorum ve indirdikten sonra not defteri,değişik programlar ile açılıyor ben bunları değiştirmeyi biliyorum ama hiç apk dosyasını bulamıyorum ben birlikte aç ı apk dosyası ile yapmak istiyorum sizce nasıl yapabilirim?

zzz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar nolur birisi ALLAH AŞKINA YARDIMCI OLSUN.YA BEN APK DOSYASI İNDİRİYORUM AMA APK DEİLDE BAŞKA DOSYALAR İLE İNİYOR BEN BUNU NASIL APK OLARAK AÇICAM EĞER BİRİSİ YARDIMCI OLURSA SABAH AKŞAM ONA DUA EDERİM.

zzz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA BİRİSİ YARDIMCI OLSUN.YAW BEN APK DOSYASI İNDİRİYORUM TAMAMMI.SONRA BU APK DEİLDİ BAŞKA BİR DOSYA OLARAK İNDİRİLİYOR.ACABA BEN BUNU NASIL APK DOSYASI SEÇEBİLİRİM VEYA NASIL APK DOSYASI OLARAK AÇABİLİRİM.EĞER BİRİSİ YARDIMCI OLURSA ONA SABAH AKŞAM DUA EDERİM LÜTFEN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN YAA.