:D Gelin Bi' Nostalji Yapalım

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Özleyenleriniz veya hala yaşayanlarınız vardır, ama en çok da özleyenler için paylaşıyorum.

Ne günlerdi be :)

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna ilk başladığım zamanlar sürekli bu hata çıkıyordu ve beni deli ediyordu
İnternetten bu sorunu gidermek için yapılan tüm çözümleri uygulamıştım ama yine de kurtulamamıştım. Sonra garip bir şekilde kendiliğinden geçti

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun hatası veya bellek azlığından kaynaklanabilir. Tabi kii ben de bunu bilmiyordum, ekran kartı ayarları ile oynuyordum. Eski günler aklıma geldi ya, Minecraft çok zevkli geliyordu. :(

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun hatası veya bellek azlığından kaynaklanabilir. Tabi kii ben de bunu bilmiyordum, ekran kartı ayarları ile oynuyordum. Eski günler aklıma geldi ya, Minecraft çok zevkli geliyordu. :(
aynen kendimi keşvedilecek yep yeni bir dünyada buluyordum ilk zamanlarda şimdi çok sıkıcı geliyor -_-

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen kendimi keşvedilecek yep yeni bir dünyada buluyordum ilk zamanlarda şimdi çok sıkıcı geliyor -_-
Yeniden öyle olsun istiyorum ama, 1.5.2 oynarsam garip geliyor, 1.7.x oynarsam mod yüklenmiş gibi hissediyorum. "Old Biomes" diye bir ayar eklenmeli bence. En azından rahatlarım biraz.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Geçiyo :D :D Ama yinede out of memory den önce eşyalar beyazlaşıyodu bunu hatırlayan vardır elbet :S
Forumu olabildiğince hızlı bir şekilde terk et, ortada sorun yok sen gelmiş çözüm anlatıyorsun. :)
(Cevap verecekseniz önce bkz. konduaki ilk yazılar. Reklemlar sayılmaz.)

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben 1.5.2 kullaniyorum ve hic eksik olmuo 14.7 den 1.4.5 aralarında görünmedi 1.3.2 de fln gördüm hep