İnternet sansür olayi ilgili sorularim

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bildiginiz gibi artik internete sansür olayi resmen yasa oldu ve ben bunun la ilgili birsey soracagim.

BU SANSÜR OLAYİ YÜZÜNDEN ARTİK +18 SEYLER İZLEMEK YASAKMİ PARA CEZASİMİ VAR
Oyun indirmek artik sucmu oluyor anlamis degilim lütfen bi yardim edin

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet yasak olup büyük miktarda para cezası var torrent ile +18 durumların(büyük bir para diye biliyorum)

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki saolasin o zman[DOUBLEPOST=1393070762,1393070580][/DOUBLEPOST]Peki wolf team gibi internet oyunlarini indirmesidemi suc oluyor. Ve youtubeye eklenmis vidolar var +18 olmasa bile filmlerin olumsuz iceriklerinin izlenmesi sucmu oluyor peki

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hort !

Ayrıca yok sansür olayı fln.. klasik hükumet gündem değiştirmesi ama göstermelik 1-2 şey yapabilirler .. siz işinzi tedbirli yapın ne olur ne olmaz

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hort !

Ayrıca yok sansür olayı fln.. klasik hükumet gündem değiştirmesi ama göstermelik 1-2 şey yapabilirler .. siz işinzi tedbirli yapın ne olur ne olmaz
1.Hortlattığın için rapor
2.Şimdiye dek sansürlemeler para cezaları başladı bile ne kafası bu?

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Hotsput açıyorum :D

EDİT: Ayrıca ben 3-4 tane torrent oyun indirdim hiçbir şey olmadı.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hotspot gibi programlar veya dns değiştirme gibi şeyler sizi bu cezadan kurtaramaz arkadaşlar bu bilişim bakanlığının işi ve maalesef herhangi bir yöntem ile bu sansürü kırma gibi bir durumumuz kesinlikle olamaz dediğim gibi bakanlığın işi :)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben 3-4 tane torrent oyun indirdim bir şey olmadı? Bayağı oldu hemde.

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
olucak die birsey yok yakalanirsan ceza islemi uygulanir.+18diye kisitlamayin . özür dilerimgrafik icerik daha uygun oluyor . kisiyi siddete cekicek seyler yasaklaniyor basta metin2
dota
knight online
league of legend
minecraft( yakinda yasaklanir)
counter strike
kisacasi öldurmeye tesfik edicek hersey yasaklaniyor . köle muamelesi goruyoruz ulke farknda degl acil karsi gelinmesi lazim . aksi takdirde bircok turk vatandasi solugu yurt disinda alicak

Note IV cihazından Tapatalk 2 ile gönderildi

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sansur yok diye biliyorum ama dinleniyoruz diye duydum (telefondan)
Ayrıca gizli sekmeden girince ip alamıyorlar galiba
Biraz bilen biri anlatsa

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi