Puan ve Authme

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben survivalgames sunucumuzda oyuncuların kaç kişi öldürdüğüne dair veya herhangi bir şeye göre puan almasını istiyorum fakat puan mcsg de olduğu gibi benzeri olabilir kişinin isminin yanında yazıcak puanı bu plugin hangi plugin birde reklam yapmak gibi olmasın sonoyuncu serverinde çakmalobi bölümü var mesela ben bu bungeecord kullanıyoruz adam login yazcak lobiye aktarılıyorsunuz yazıcak ardından. Bunları nasıl yapabilirim söyleyenlerden Allah Razı Olsun Diyorum
İyi Forumlar...

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Score boarla yapabilirsin mcnin kendisinde mevcut googleda arastir bfchickengamersin videosu vardi

Google Glass İle Gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Pluginer :D
HungerGames için hagi plugini kullanıyosunuz? Onun üzerinden gidelim. Eğer SurvivalGames veya TheBukkitGames pluginini kulanıyorsanız oyun için puan sistemi için plugini MySQL ile eşleştirmek zorunlu. Eğer isminin yanında yazmasını istiyorsanız bu biraz zor çünkü bunu desteklemiyor. Eğer ekranda gözükmesini istiyorsanız ScoreBoard plugini mevcut onu kullanabilirisniz.
Bu lobi olayı için ise:
Önce "çakma" lobinizi oluşturun ve AuthMe configin'den dünyanızı bu "çakma" lobi olarak ayarlayın ve bu dünyada giriş yapmasına zorlaması içinde force ayarını true yapın. Normal lobie aktarım işlemini bir kaç yolla yapabilirisniz zaten o basit.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pluginer :D
HungerGames için hagi plugini kullanıyosunuz? Onun üzerinden gidelim. Eğer SurvivalGames veya TheBukkitGames pluginini kulanıyorsanız oyun için puan sistemi için plugini MySQL ile eşleştirmek zorunlu. Eğer isminin yanında yazmasını istiyorsanız bu biraz zor çünkü bunu desteklemiyor. Eğer ekranda gözükmesini istiyorsanız ScoreBoard plugini mevcut onu kullanabilirisniz.
Bu lobi olayı için ise:
Önce "çakma" lobinizi oluşturun ve AuthMe configin'den dünyanızı bu "çakma" lobi olarak ayarlayın ve bu dünyada giriş yapmasına zorlaması içinde force ayarını true yapın. Normal lobie aktarım işlemini bir kaç yolla yapabilirisniz zaten o basit.
Abi çaktırma :D
Hem öğreniyoruz hem yapıyoruz

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tamam kardeş yol uzun sana kolay gelsin. Sadece öğrenmek iste o yeterli

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Sağol[DOUBLEPOST=1393164092,1393097432][/DOUBLEPOST]

Birde lobiye aktırımı anlatırmısın asıl orayı demek istemiştim zaten.[DOUBLEPOST=1393170596][/DOUBLEPOST]??
Sağol[DOUBLEPOST=1393164092,1393097432][/DOUBLEPOST]
Birde lobiye aktırımı anlatırmısın asıl orayı demek istemiştim zaten.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu lobi ye aktarmayı elinizden geldiğince açık anlatın. Ben bir araştırma yapayım. Hangi plugin kullanıllıyor oolabilir bir fikriniz avr mı?

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mineraftin orjinal istemi ile ismin yaninda yazila biliyor mc orjinali kucimseme hatta teorik redstoncu plungsiz one the chamber yapti

Google Glass İle Gönderildi