bence multiverse ile yapın hem nitradoda aynı anda tek hesapta tek ipde 2 sunucu kurulduğunu (tek hesapta kuruluyor da tek ipde kurulmuyor) duymadım öyle bir şeyin cidden olduğuna emin misiniz?Tamam yapyıorum şimdi fakat nitrado sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Bağladıktan sonra port bölmeye gerek yok sadece lobi sunucusuna bungeecord kurduğunuz için bungeecord portu 25565 oluyor lobi sunucunun portu ise 25575 oluyor ipler aynı sadece bu bungeecordu kurduğunuz sunucuda oluyor bağladığınız sunucularda port ayarlaması yapmanız gerekli deyil.Ayri ayri severlerim var ve bunlari bagladim. Ben porttan bolmeyi soruyordum sadece.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yanlış anladiniz ben lobi sunucuyu ikiye bölmek istiyorum sadece. 2.Sunucylu ile işim yok.Bağladıktan sonra port bölmeye gerek yok sadece lobi sunucusuna bungeecord kurduğunuz için bungeecord portu 25565 oluyor lobi sunucunun portu ise 25575 oluyor ipler aynı sadece bu bungeecordu kurduğunuz sunucuda oluyor bağladığınız sunucularda port ayarlaması yapmanız gerekli deyil.
Lobi sunucusuna iki tane sunucu açamazsın sadece 1 tane açabilirsin.Yanlış anladiniz ben lobi sunucuyu ikiye bölmek istiyorum sadece. 2.Sunucylu ile işim yok.
Onlarda 3 tane vds var vdsye istediğin kadar server kurarsınOzaman SonOyuncunun 10'dan fazla sunucusu mu var ? Ben yeni sunucu almadan port değiştirerek tek IP den bungeecord yapmak istiyorum.
Son oyuncu vds var ramine göre server kuruyorsun vds lerin çoğunlukla tek ip olur o zaman port değiştirip yapıyorsun.Nitrado ile bungeecord yapma derim çok sorunlu ben yaptım sonra iptal ettik.Ozaman SonOyuncunun 10'dan fazla sunucusu mu var ? Ben yeni sunucu almadan port değiştirerek tek IP den bungeecord yapmak istiyorum.
ozaman serverimi nereden alayım ? Uzak masaüstü bağlantısı veren biryer falan var mı ?Son oyuncu vds var ramine göre server kuruyorsun vds lerin çoğunlukla tek ip olur o zaman port değiştirip yapıyorsun.Nitrado ile bungeecord yapma derim çok sorunlu ben yaptım sonra iptal ettik.
Vps satan bir yerden al ama kaliteli bir yer olsun bence.ozaman serverimi nereden alayım ? Uzak masaüstü bağlantısı veren biryer falan var mı ?
fakat bu değildir ki 2 gb'lık vds 5 tane server (lagsız) açabilecek.ozaman serverimi nereden alayım ? Uzak masaüstü bağlantısı veren biryer falan var mı ?