Windows üzerinen güncellemeye çalışırsanız O size "Zaten en günccel sürücüyü kullanıyorsunuz" gibi bir şey der. Ekran kartı modeleinize göre internetten güncellemelisiniz. Tabi windows 8 ve 8.1 için çoğu ekra nkartıın sürücüsü çıkmadı. Onu da söyleyeyim.arkdaşım ekran kartı güncel !
Bu ekran kartı çalıştırmak için yeterince güçlü değil ama bir de işletim sisteminizi ve masaüstü mmü diz üstümü söylerseniz sürücü için bir bakabilriimarkadaş biliyorum çok şey isteyeceğim ama bulamıyorum driveri
Ati radeon 2100 ( microsof corporation - WDDM )
bu benim ki
Önce bende aynı şekilde düşündüm. Hata kötü ekran kartındaysa "Bad Video Card" hatası vermesi gerek dedim. Ama sonra bunun luncher olduğunu farkettim. Luncherda buna karar veremeyiz. Sonra Miencarft gereksinimlerine baktım. En az AMD Radeon HD 2400 u destekliyor. Bu da Ati radeon 2100 kat be kat üst modeli sayılabilir. Hem HD değil Hemde sürümü düşük.Aslında bu güç bence yeter.Biraz kötü olsada.Yetmese bu hatayı vermez.
Bu hata "GÜNCEL DRİVER" bulunmamasından kaynaklanıyor.Kısaca bunu internetten indir.Ve eminim ki son sürümdür seninki.Genellikle 8 ve 8.1 Windowsda çalışmıyor.
Ben 8.1 Windows yükledim orada Minecraft çalışmıyor ,aynı hatayı alıyordum.Ardından Windows 7'ye geçtim.İlk başta çalışmamasına rağmen Windows Update (Başlattan Yaz Windows Update diye) yaptım orada zaten Güncelle falan yazıyorda ardından açılmaya başladı...