[=Minecraft Wiki: Bugünün Konusu 2=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
-Bugünün İkinci Konusu: Normal Minecraft Neden Bedava?-

Normal Minecraft Neden Bedava?

Normal Minecraft'ın Bedava Olma Sebebi, Öncedende Anlattığım Gibi, Notch'un Bir Fanının Hikayesidir:

Bir Gün Notch'un Fanı Olan Stanley Labelson ile Notch Arasında Bir Konuşma Geçer:
Bu Konuşma GameCon'da Meydana Gelir. Bir Röportajdır ve Stanley ise röportajı yapıyordur.

+Notch?
-Evet?
+Neden Minecraft Bu Kadar Pahalı? Ben Alamadım.
-Sen Bir Röportaj Sunucususun, Nasıl Alamazsın Anlamadım.
+Ben Bu Röportajları Hobi Olarak Yapıyorum, Karşılığında Para Almıyorum.
+Neyse, Sana Twitter Hesabından Bir Tweet Gelmiş;

Stanley, Bunu Söylediği Andan İtibaren Kendi Hesabından Notch'a Attığı Tweet'i Okur.

+Minecraft Çok Pahalı, Benim Bilgisayarım Var Fakat Artık Ailemin ve Arkadaşlarımın Parası Kalmadı. Bu Oyunu Oynamayı Çok İstiyorum, Babam Her Gün Beni Dövüyor ve Eğer O Lanet Odaya Çıkıp Gözümün Önünde Olmazsan İstediğin Her Şeyi Yapabilirsin Diyor. Minecraft'ı İndirirsem, Babamdan Beni Kurtarmış Olacaksın. Lütfen Benim İçin Minecraft'ı Bedava Yaparmısın?

Notch Bu Sözler Üzerine Tableti Eline Alır ve Tweet'in Sahibine Bakar.
Tweet'in Sahibi Karşısındaki 15 Yaşındaki Çocuktur ve Notch Bu Olaya Üzülüp En Azından Maddi Bir Destek Vermek İster ve Oyunu Bedava Yapar.

Şu An Oynadığınız Oyunun Parası Bir Baba Yüzünden İndirilmiştir.

-TehPostman

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
%90 bu ayın üyesi sensin :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olay ne kadar doğrudur bilinmez ama minecraft beta sürümünde elime geçti o zamandan beridir indirim yaşanmadı ilginçmiş.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'da daha önce hiçbir zaman indirim olmadı aksine hep fiyat yükseldi 1 kuruş azalma olmadı hep yükselmeye doğru gitti fiyatı, yalan haber büyük olasılıkla kanıt verirsen iyi olur baktığın yeri falan.

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O baba olmasadi turkiyede premium alan azalirdi :)

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi