Böyle bi plugin varda adı ney ?

warminmaxscaky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bi serverde görmüştüm mesela marketten bir şey alcan tabelaya tıklıyon mesaz yerinde bi yazı geliyo ka tane istiyosan yazıyon okadarını birden veriyo biliyosanız yardım edin o pluginin adı ney acilll :) ?[DOUBLEPOST=1393260791,1393260655][/DOUBLEPOST]Yardımmmm helpp ./[DOUBLEPOST=1393331345][/DOUBLEPOST]bilen yokmu

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rpgitem ve enchli item destekli

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu kurmasi farkli anlatam sana survival moda gec chest koy yere satmak istedigin itemle cheste sol tikla chatta yazi cikcak satma ucretini chata yaz (not 1 tanesi icin fiyat) ve shop hazirdir :D satin alirken ve maketi kurarken survival modta olmayi sakin unutma :)

warminmaxscaky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu kurmasi farkli anlatam sana survival moda gec chest koy yere satmak istedigin itemle cheste sol tikla chatta yazi cikcak satma ucretini chata yaz (not 1 tanesi icin fiyat) ve shop hazirdir :D satin alirken ve maketi kurarken survival modta olmayi sakin unutma :)

biraz uraştırıyom ama kusura bakma zaten onu biliyom ben admin şhop diyom tabeleyla olurmu :D

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir ille chest he bide unuttum market chestteki o itemi satmaya ayarli sinirsiz yapmak icin /shop unlimited. Yaz :)

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O farklidir market deildir class veya kit tir