Selamın Aleyküm

gustatartuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm ben foruma yeni katıldım kendimi tanıtayım dedim. Bilgisayarım bazı oyunları kaldırırken minecraftı açmayan tek minecraft oyuncusuyum. Oyunu beta sürümünden 1.5.2 ye kadar oynadım sonra ekran kartımda çökme yaşandı ve minecraftı açamadım. Oyunda premium hesabım var. Herkese iyi forumlar.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldin foruma. Sen Minecraftsız Minecraft oyuncususun demek yakında o da düzelir.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Foruma hoşgeldin, bilgisayarındaki performans düşüklüğünden dolayı açmıyorsa bir şey yapamayız. Ancak bazı oyunları açtığını söylemişsin. Onların kalitesi nasıl? Hata detaylarını verirsen yardımcı olmaya çalışabilirim. İyi forumlar ^_^ :sgül:

gustatartuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim hoşbulduk :) Kalıcı olurum umarım forumda. Bilgisayarım Mount&Blade serisi oyunlarını açıyor ve rahatlıkla oynuyorum ama Minecraft daha az sistem istemesine rağmen oynayamıyorum sorun orada :D

Son düzenleme:

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Teşekkür ederim hoşbulduk :) Kalıcı olurum umarım forumda. Bilgisayarım Mount&Blade serisi oyunlarını açıyor ve rahatlıkla oynuyorum ama Minecraft daha az sistem istemesine rağmen oynayamıyorum sorun orada :D
Bazıları Minecraft'ta fazla objeden kaynaklanıyor diyor bilemiyorum. Bendede hızlı Mount&Blade Minecraft kasma yapıyor.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım her oyun kasar mount&blade kasmaz ^^ en kötü bilgisayarda aç oyunu en az 100 fps alırsın ^^
arkadaşım bilgisayarcı elindeki en kötü pc de denedik 137 fps sabit verdi ^^