Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Hamachili 1.7.2 Server Açacaktım Herşeyi İndirdim Başlat.bat açınca Hata Verdi. Herşeyi Denedim Ama Olmadı.

YARDIM EDİN LÜTFEN

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverlar için .bat uzantılı dosya kullanılmaz zaten uzantıyı .jar yap.Bu arada .bat uzantısı ile aşırı derecede virüs türetildiği için pek önerilmiyor.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aldığınız hatayı yazarsanız ona göre yardımcı olabiliriz. Bu arada "Hamachili sunucu açmak" hiç yardımcı olmuyor. Sunucu türünüz bukkit mi vanilla mı?
Serverlar için .bat uzantılı dosya kullanılmaz zaten uzantıyı .jar yap.Bu arada .bat uzantısı ile aşırı derecede virüs türetildiği için pek önerilmiyor.
Ayrıca .bat formatlı minecraft bukkit sunucular için kullanılan belgeler virüs üretmezler. Bukkit sunucuların açılması için gereklidir.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aldığınız hatayı yazarsanız ona göre yardımcı olabiliriz. Bu arada "Hamachili sunucu açmak" hiç yardımcı olmuyor. Sunucu türünüz bukkit mi vanilla mı?

Ayrıca .bat formatlı minecraft bukkit sunucular için kullanılan belgeler virüs üretmezler. Bukkit sunucuların açılması için gereklidir.
java -Xms1G -jar craftbukkit.jar -o false

"java iç yada dış komut , çalıştırılabilir program ya da toplı iş dosyası olarak tanınmıyor.

Devam Etmek İçin Bir Tuşa Basın.

Diyor.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
java -Xms1G -jar craftbukkit.jar -o false

"java iç yada dış komut , çalıştırılabilir program ya da toplı iş dosyası olarak tanınmıyor.

Devam Etmek İçin Bir Tuşa Basın.

Diyor.
Sunucu dizininizdeki bukkit in jar ının ismi craftbukkit ise;
şu kodu deneyin:
@.Echo(Arasındaki . tayı kaldırmayı unutmayın.)
Kod:
@.ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1G -Xms1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Bu kodu en genel kullanıma göre ayzdım. Eğer java sürümünüz 7 değilse veya x86 dizinindeki javayı kulanıyorsanız kodu tekarar düzenlemelisniz.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu dizininizdeki bukkit in jar ının ismi craftbukkit ise;
şu kodu deneyin:
@.Echo(Arasındaki . tayı kaldırmayı unutmayın.)
Kod:
@.ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1G -Xms1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Bu kodu en genel kullanıma göre ayzdım. Eğer java sürümünüz 7 değilse veya x86 dizinindeki javayı kulanıyorsanız kodu tekarar düzenlemelisniz.
Çok Sağol Kardeş Sadece Java'yı Program Filese Attım Oldu.