[Medival] Konulu 3 Proje Çalışmam

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi programla yaptigini ogrenebilirmiyim

Yalova'dan Gönderildi

Kerim Taşkıran

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepsi Komutla Yapılmıyor. Dağlar WE [ WorldEdit ] Brush Smooth komutlarıyla ayarlanıyor 1 dağ yapmak genellikle 2 saatini alıyor.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Aslında böylelerini gruba alacaksın, bi alan diyeceksin ki orta çağ evi yap, bir de modern ev yap bakalım noluyor!

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohaa !!!.. Yok artık !!! Facebooktan size başvurcam diye Fake hesabım yaratılmış. YAZIKLAR OLSUN ![DOUBLEPOST=1393713680,1393713625][/DOUBLEPOST]
Aslında böylelerini gruba alacaksın, bi alan diyeceksin ki orta çağ evi yap, bir de modern ev yap bakalım noluyor!
Katılıyorum bunu gibi özür dilerimler daha emailden onay yaptırmadan hesap açarak insanları kandırıyorlar. Olanda bana oldu :D[DOUBLEPOST=1393714069][/DOUBLEPOST]
Başvurunuz red edilmiştir, hinovia sondaki haritayı pmcden aldığını söylemişti.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tairo, bu hesap gerçekten Fake'tir.

1- Gerçek email adresim [email protected]'dur
2-Ben, yaptığım buildlerin hepsinin yapım aşamalrını koyarım.
3- Bu Şerefs*z bizim servere girip benim adıma paylaşımda bulunmuştur. Siber suçlar mahkemesine vereceğim bunu.
4- Şuana kadar Sadece Sunnycraft,MassiveMine ve Craftmania da çalıştım.
5- Bunlar benim buildim değildir.

Kanıtları size verdim. Kabul ederseniz FACEBOOK SAYFANIZDAN belirttğim gibi çalışmalarıma başlayacağım.

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Resimdeki Sol ve Sağdaki evler tamamen Keralis ve 3. Resim Calinti Bunlarla Ronine giremezsin .s

AliOsman123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boyle emege saygısı olmayan kişilere çok yazık bide 1 dag 2 saatte yaptım diyor.