Droshe
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar,
Kendimi Tanıtayım..
Adım Kerim, 14 Yaşındayım. Forum Türkiye'ye yeni başladım. Genellikle [Medieval] tarzı yapıtlarda başaralıyım.
1 Olay beni kayıt olur olmaz çok üzdü. Anlatayım.. RoninBT 'ye hesabımın [FAKE] versiyonu bir paylaşımda bulunmuş. Çalıntı yapıtlar koymuş. Arkadaşlar böyle olcaksa ben bu forumu bırakırım. RoninBT'ye bana inanmları açısından zorlamayacağım. 2 Ay sonra [GLOBAL] MassiveMine Serverini açıcağız. Orada Builderim tabikide
Server açıldığında IP'sini ve resimlerini paylaşırım. [ 1 ay sonra açılcak ]
MinecraftTürkiye'ye katılma şerefine size MassiveMine'da bir ev yaptım. Onu göstermek isterim.
Yorum Bırakırsanız Çok sevinirim.
Big Mouintain Medieval House [Made By: Droshe ]
Kendimi Tanıtayım..
Adım Kerim, 14 Yaşındayım. Forum Türkiye'ye yeni başladım. Genellikle [Medieval] tarzı yapıtlarda başaralıyım.
1 Olay beni kayıt olur olmaz çok üzdü. Anlatayım.. RoninBT 'ye hesabımın [FAKE] versiyonu bir paylaşımda bulunmuş. Çalıntı yapıtlar koymuş. Arkadaşlar böyle olcaksa ben bu forumu bırakırım. RoninBT'ye bana inanmları açısından zorlamayacağım. 2 Ay sonra [GLOBAL] MassiveMine Serverini açıcağız. Orada Builderim tabikide
Server açıldığında IP'sini ve resimlerini paylaşırım. [ 1 ay sonra açılcak ]
MinecraftTürkiye'ye katılma şerefine size MassiveMine'da bir ev yaptım. Onu göstermek isterim.
Yorum Bırakırsanız Çok sevinirim.
Big Mouintain Medieval House [Made By: Droshe ]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: