minecraft Açılmıyor :(

Cenko52

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar lütfen yardım edin minecraftı açıyorum playa basıyorum birtakım yazılar çıkıyo ve en sonunda böyle diyor :
Job 'Version & Libraries' finished with 23 failure(s)!
lütfen yardım edin arkadaşlar 3 haftadır MC yi açamıyorum her yerde aradım ama sonuçsuz kaldı .Sorunuma çözüm bulmaya çalışacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun diyorum...[DOUBLEPOST=1393531400][/DOUBLEPOST]bu arada forge kullanmıyorum :|

SlayerCraft_123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim O olay bendede oldu ben kendim çözdüm sen bu olay olmadan önce hangi sürümü oynuyordun

Cenko52

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.7.2 oynuyordum eskiden gayet iyi oluyordu ara sıra 1.7.4ü de açıyordum hiç sorun olmuyordu da durup dururken launcher açılmamaya başladı crackli launcher indirdim bu hatayı gösterdi launcheri diyorsan eskiden team extremenin son sürüm launcherini kullanıyordum onu sildim şimdi kullandığım crackli launcher 1.1.1

M

MUHDE

Ziyaretçi
Javayi sil tekrar yükle vede oyun dosyalarini sil tekrar yükle.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java yoktur kardeşim yada javanı güncelle.

Moderatör tarafından düzenlendi:

SlayerCraft_123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadasım launcere gir kenarda edit profile var oraya gir ve orda use versiyon var use versiyondan oyamak istediğin sürümü şeç ve oyundasın Adımları takip et oyundasın kardeşim +1 verirsen iyi olur

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
launcher dosyalarını indiremiyor. Başka bir launcher kullanmayı dene dene dene ve durmadan aynı hatayı alırsan anla ki sorun Ram belleklerindedir